Review: No Ad Aloe After Sun Lotion Coconut Scent

Review: No Ad Aloe After Sun Lotion Coconut Scent

DSC_0197

Nou noem ik dit wel een review, maar eigenlijk is dit een soort ode aan dit product. Wat ben ik een groot fan van deze after sun! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Een jaar of iets geleden kreeg ik in een beautybox mijn allereerste No Ad Aloe after sun lotion Coconut scent. Het eerste wat mij opviel is de ( in mijn ogen) cheapass verpakking. Wat heeft No Ad daarop bezuinigd zeg. Op zich past dit ook wel in het plaatje van No Ad. De naam No Ad staat ook voor No Advertisement, omdat ze dus absoluut niet investeren in reclame en adverteren waardoor ze hun productprijs lager kunnen houden Maargoed, die verpakking breng je gebruik je natuurlijk alleen maar om het goedje waar het echt om gaat in te bewaren.

DSC_0198

En oh boy wat houd ik van dit goedje! Ik ben absoluut geen fan van de meeste aftersun producten. Vaak plakken ze of is het een gel waarbij ik echt het gevoel heb dat het totaal niks voor mijn zongebrande huid doet. Oh en dan de geur van sommige… Brrr!

Maar dat is niet het geval bij No Ad. De substantie zit een beetje tussen een gel en een crème in en plakt, na eventjes te hebben gedroogd, niet meer. Na het opbrengen is de huid ook gelijk verzacht en verkoeld en bij verbranding een stuk minder pijnlijk. De after sun lotion bevat aloë vera, vitamine A, C en E.

En dan de geur, want daar gaat het mij eigenlijk om. Voor mij ruikt deze coconut versie ( let op er is ook een standaard aloë vera versie die een stuk minder lekker ruikt) een geurencombinatie van kokosnoot en bubblegum. Romig zoet en tropisch! De perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Zoals je misschien al een klein beetje door hebt na het verhaal hierboven vind ik het best wel een heel erg super duper fijn product!

No Ad Aloe After Sun Lotion is te koop bij Kruidvat en kost €4,99.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge