Budgettip: Primark Style Your Own Bracelet

Budgettip: Primark Style Your Own Bracelet

DSC_0155

Vorige week liep ik door de Primark te struinen. Ik moest wat terug brengen en zoals altijd kan ik het dan echt niet laten om nog gewoon even rond te lopen. Dat resulteert dus eigenlijk altijd wel in het feit dat ik dan weer met spullen weg ga. Hihi!

De sieraden afdeling van Primark sla ik meestal over. Niet dat ik de spulletjes niet leuk vind, alleen ik heb genoeg sieraden! Vorige week besloot ik toch eens langs de glimmende rekken te lopen en ik kwam iets super leuks tegen!

DSC_0149

Ik kwam namelijk dit gave setje tegen! Met dit setje kan je dus allerlei verschillende woorden of zinnen aan de armband hangen. Zo heb je dus eigenlijk een unieke armband.

DSC_0154

In het setje vind je 28 letters en natuurlijk het armbandje om de letters aan te hangen. Daarbij het het armbandje een extra stukje om te verlengen.

Weet je wat nog het mooiste is? Het hele setje kost maar 3 euro! Kijk daar kon ik hem echt niet voor laten liggen!

Wat is jou favoriete aankoop van de Primark?

 

 

2 thoughts on “Budgettip: Primark Style Your Own Bracelet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge