Review: Jemma Kidd Air Kiss Shine Lipgloss 06 Sassy

Review: Jemma Kidd Air Kiss Shine Lipgloss 06 Sassy

DSC_0265

In de Prettybox van mei zat een ( voor mij) onbekend lipglosje. Omdat ik hier zelf heel benieuwd naar was, en ik hoop dus jij ook, heb ik deze uitgebreid getest en kan jij vandaag lezen wat ik ervan vind!

JK

Toen ik de verpakking van de JK lipgloss zag was ik aardig verrast. De meeste merken die de Prettybox levert ken ik wel en dan zijn vaak de producten nieuw of in ieder geval onbekend maar hier gaat het om een voor mij onbekend merk en dat is best bijzonder.

De lipgloss zit in een donkerroze verpakking met een printje van het logo. Ik vind deze verpakking er mooi en chic uitzien! Ook de huls van de lipgloss zelf ziet er netjes uit. De van glas ogende huls met de zwarte dop en opdruk van het logo ligt ook fijn in de hand. Ik bedoel, je hebt wel eens van die verpakkingen die niet echt gemaakt zijn op een comfortabele ligging in je handen, wat ik uiterst irritant vind, maar dat kan je van deze lipgloss niet zeggen.

DSC_0146

De kleur van de lipgloss is niet iets wat ik zelf uit zou kiezen. ik was erg bang dat het licht roze kleurtje mij niet zou staan doordat ik zelf vrij veel pigment in mijn lippen heb. Gelukig valt dit alles mee en mengt de kleur zich als het ware met de huid waardoor je een lichtere gloed over de lippen krijgt.

De structuur van de lipgloss is fijn. Het is een hele zachte gloss die gelukkig niet al te erg blijft plakken. Daarbij droogt hij niet uit en heb ik zelf het idee dat hij mijn lippen verzorgt!

Conclusie.

Een fijne zachte gloss die mijn lippen iets lichter doet ogen en daarbij mijn lippen verzorgt. Een mooie gloss voor overdag wanneer je op zoek bent naar een zachte liplook.

Nou moet ik zeggen dat ik dus echt werkelijk waar nergens kan vinden waar je de producten van Jemma Kid in Nederland kan kopen. Mocht jij het weten, laat het dan please achter bij de comments!

One thought on “Review: Jemma Kidd Air Kiss Shine Lipgloss 06 Sassy

  1. Ik ben ook al op een zoektocht naar wat voor manier dan ook om Jemma Kidd te kopen (heb zelf ook een lipgloss in mijn Prettybox ontvangen, maar die is inmiddels bijna op!) maar tot op heden tevergeefs. Ik denk dat ik Prettybox is een mailtje ga sturen, misschien dat zij er meer van weten>X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge