Review: Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

Review: Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

DSC_0144

Ik ben al jaren fan van de Alien variant van Thierry Mugler. Ik heb hem dan ook een paar keer in een kleine variant gehad en dan genoot ik van de heerlijke unieke, ietwat zwaardere vrouwen geur met de zoete ondertoon. Maar elke keer als ik de navulbare versie wilde kopen ging er op mysterieuze wijze wat fout waardoor ik toch zonder parfum thuis kwam…

DSC_0139

Tot ik laatst in een magazine een sample tegenkwam van de Extraordinarie versie tegenkwam. Deze versie is wat lichter, bloemiger en frisser dan de standaard variant waardoor ik gelijk overtuigd was! Ik vind de standaard versie heerlijk maar omdat hij best zwaar is vind ik hem meer geschikt voor een avond of voor in de winter. De extraordinaire versie is in mijn ogen meer geschikt voor het hele jaar en dus heb ik deze aangeschaft.

En vanaf het moment dat hij binnenkwam ( ik heb hem besteld via IciParisXL ) heb ik hem elke dag opgedaan! Ik ben zo weg van de zoete geur dat ik blij echt blij word als ik hem ruik! De geur bevat amber wat de warme toon geeft. Daarbij komt bergamot en Tiare bloem naar boven in het frisse wat je ruikt.

Conclusie.

Een unieke aparte geur waar je wel van moet houden. Ik hoor namelijk best veel mensen zeggen; ” een lekkere geur maar niks voor mij” Wellicht doordat het een wat zwaardere geur is of door de aparte samenstelling van zoet en fris maar ik ben er gelukkig mee. Sterker, ik moet mezelf dwingen een beetje af te wisselen met geuren want anders zou de rest maar een beetje staan weg te stoffen!

De Thierry Mugler Alien EAU Extraordinaire Eau de Toilette Refillable 60 ml kost €63,00 en is onder andere te koop bij IciParisXL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge