Winter-Fair Ahoy + Winactie! *Gesloten*

Winter-Fair Ahoy + Winactie! *Gesloten*

santa achtergrond new

De dagen worden steeds korter, de temperatuur gaat steeds meer dalen. Dat zijn toch wel dingen waar ik niet zo van houd in de winter. Helaas komt dit seizoen elk jaar weer terug en zullen wij er het beste van moeten maken. Natuurlijk worden wij al heel erg geholpen door de heerlijke feestdagen, de heerlijk geurende geurkaarsen en de gezellige avonden bij de openhaard. Toch wil ik jou vandaag nog iets vertellen wat absoluut met de winter te maken heeft en ontzettend leuk is!

Winter-Fair in Ahoy

IMGL7539

Dit jaar wordt alweer de 4e editie van de Winter-Fair georganiseerd. Dit is een evenement in Ahoy ( Rotterdam) waar je van alles kan vinden wat betrekking heeft op de winter. Zo zijn er meerdere kledingstands aanwezig en wordt deze kleding ook door middel van modeshows tijdens de fair geshowed. Ook kan je van alles vinden voor de kerstdagen en zijn er een aantal workshops waar je aan mee kan doen. Daarbij kan je ook een aantal leuke beauty gerelateerde behandelingen laten doen zoals het bleken van je tanden, je nagels laten lakken en je benen ontharen voor een beursprijs. Daarnaast zal je nog veel meer verschillende kramen tegenkomen met onderwerpen als beauty, sieraden, wonen, accessoires, lifestyle, interieur, speelgoed, (bijzondere) reizen, eten, drinken, hobby, en nostalgie en nog veel meer! Voor iedereen wat wils op de Winter-Fair!

IMG_1211

De Winter- Fair wordt in de, voor mij, echte wintermaand georganiseerd namelijk 3 tot 7 december. Hierdoor kan je ook voor de feestdagen nog mooi cadeaus inslaan! Mocht je nou heel graag willen gaan maar kan je geen oppas voor de kleine vinden? Ook dat is geen probleem want op de Fair is een heuse kindercrèche waar je de kleine met een gerust hart achter kan laten.

IMGL7420

Zoals gezegd is de beurs van 3 tot 7 december te vinden in Ahoy Rotterdam. Iedere dag is de fair geopend van 10:00 uur tot 17.30 uur zodat je alle tijd hebt om op je gemak lekker rond te neuzen.

IMGL7447

Mocht je willen weten welke exposanten aanwezig zullen zijn of een impressie willen zien van de voorafgaande jaren, klik dan hier om naar de website van de Winter-Fair te gaan. Hier kan je ook je entreekaartjes kopen die regulier €13,50 kosten en in de voorverkoop €11,00. Maar…

Winactie!

Ik mag twee tickets weggeven! Dus wil jij samen met je beste vriendin, vriend, moeder, schoonmoeder of noem maar op naar de Winter-Fair in Ahoy? Laat dan in een comment achter waarom en met wie jij graag een dagje naar de Winter-Fair wilt dan maak jij kans op deze twee tickets!

Maandag 27 oktober maak ik bekend wie er heeft gewonnen! Dus houd De Beautykoffer goed in de gaten! Of maak het makkelijker voor jezelf en volg mij op mijn social media accounts. Zo blijf je automatisch op de hoogte van artikelen en dus ook uitslagen van winactie’s!

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten rondom de Winter-Fair kan jij deze volgen op Facebook. Klik hier voor de Winter-Fair Facebook pagina.

Liefs,

Daphne

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

9 thoughts on “Winter-Fair Ahoy + Winactie! *Gesloten*

 1. Ik doe mee! Ik ben er nog nooit geweest en het lijkt me ontzettend leuk om hier met mijn moeder heen te gaan! Ze is echt gek op al die winter/kerst dingetjes! Dus dat zou echt super zijn!

  1. * Ik was nog niet klaar met typen haha!

   –> Mijn moeder steunt me dan dag uit, ik leef 24 uur per dag met pijn, maar daarin sleep ik haar natuurlijk ook mee! Daarom zou zo`n dagje echt een tof bedankje zijn!

 2. Wat een leuke winactie! Ik volg zelf een opleiding tot standbouwer, dus ik ontwerp en maak wel eens beursstands. Tijdens de stage die ik nu volg ga ik naar verschillende beurzen toe, maar dan alleen om het op te bouwen en af te breken. Het lijkt me heel leuk om samen met mijn vriendin een dagje naar de Winter Fair te gaan!

 3. wat een leuke winactie ♥ zou er graag heen willen omdat ik er in eerste instantie nog nooit geweest ben en het lijkt me een geweldige gelegenheid om helemaal in de kerstsferen te komen xx

 4. Ik had absoluut geen plannen om naar dit evenement te gaan. Misschien de Winter Fair van Margriet en dat vond ik wel genoeg. Maar nu ik dit zo lees denk ik toch “Leuk”. Zo’n beurs is toch altijd gezellig, interessant, vermakelijk.

 5. Zou graag een dagje naar de winter fair hier in Rotterdam gaan samen met mijn vriend omdat we veel te weinig leuke dingen samen doen!! Ben er nog nooit geweest of misschien toen ik heel klein ws haha.. Super leuk actie meid

 6. Ik kwam via een andere blog toevallig hier terecht! Wat een gelukje 🙂 Ik kende de Winter Fair eigenlijk helemaal nog niet, maar het klinkt wel erg leuk! Ik zou het erg leuk vinden om erheen te gaan met mijn moeder. Gewoon: omdat we veel te weinig doen samen! Ik woon ook nog eens super dichtbij, dus dat is handig 🙂

 7. Ik zou graag met mijn vriendin debbie gaan. Gezellig een dagje samen op pad zonder kids. Lekker kletsen en van alles zien en ontdekken op de beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge