Review Mac Satin Lipstick Viva Glam II

Review Mac Satin Lipstick Viva Glam II

DSC_1024

Het is eindelijk gebeurd! Ik heb mijn aller aller aller eerste MAC lipstick gekocht! Ik was al een hele tijd op zoek naar een moment dat ik de MAC counter uit zou stappen met een lipstick maar elke keer vond ik het toch wat duur of vond ik de kleuren te heftig. Aangezien ik mij de laatste tijd wat meer focus op mijn lippen dan op mijn ogen, vond ik dat ik nu een echt excuus ( smoes) had om er eentje aan te schaffen. Kijk je mee?

DSC_1023

Ik heb gekozen voor een nude kleur. Waarom? Omdat het voor mij heel erg moeilijk is om een goede nude lipkleur te vinden die mij niet ontzettend ziek doet ogen. Vandaar dat ik ervoor wilde kiezen om een goede nude kleur aan te schaffen.

Bij de MAC Counter word je super geholpen. Je mag de lipsticks testen ( die daarvoor netjes worden ontsmet). Dat vind ik zeker een plus. Wat ik ook een pluspunt vind is dat ik al ruim een jaar op zoek ben naar een perfecte nude kleur en dat de dame bij de counter mij gelijk de perfecte nude gaf! Respect! Het is namelijk best moeilijk bij mij omdat mijn lippen vol en van zichzelf donker gepigmenteerd zijn. Dit is in de meeste gevallen juist hartstikke fijn maar niet als je een nude lipstick wilt aangezien jouw eigen lip kleur er dan constant doorheen schijnt!

DSC_1020

Ik ben dus ( helemaal gelukkig) weggegaan met de Viva Glam II. Ik had nooit verwacht dat het deze redelijke donkere nude zou worden wat bij mijn lippen past en was dus ook wel even huiverig toen de MAC dame mij deze aanwees. Toch vind ik hem heel mooi staan en maakt hij mijn huid heel rustig oogen waar de meeste nude kleuren de roodheid in mijn huid juist omhoog brengt.

image

Daarbij is de Viva Glam II ontzettend fijn in gebruik! Hij droogt mijn lippen absoluut niet uit en blijft best aardig zitten. Verwacht niet dat je een hele dag zonder bijwerken gaat redden maar een drankje is geen punt!

Conclusie.

Ik ben hartstikke blij met mijn MAC Viva Glam II. Wat een ongelooflijk mooie romige lipstick en wat een prachtige kleur. Deze ga ik zeker regelmatig gebruiken!

De MAC Viva Glam II is te koop bij alle MAC Counters en kost €19,50. Daarbij kan je hem hier ook online bestellen.

Wat is jouw meest luxe lipstick?

Liefs,

Ps Doe jij al mee met de winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

7 thoughts on “Review Mac Satin Lipstick Viva Glam II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge