Review Sleek I-Divine Ultra Mattes V2 Darks

Review Sleek I-Divine Ultra Mattes V2 Darks

DSC_1017

Sinds ik een bril heb, valt het mij op dat ik minder snel voor de glanzende oogschaduw ga en liever rustige matte kleuren gebruik. Helaas heb ik die niet heel erg veel in mijn bezit en is het resultaat dus vaak een beetje eentonig en ietwat saai. Gelukkig kwam ik erachter dat Sleek sinds een tijdje te koop is bij een aantal V&D’s ( alleen bij degene zonder Ici Paris werd mij verteld) en was ik heel benieuwd naar hun collectie in matte kleuren. Ik heb een heel erg leuk palette gevonden en daar wil ik jou vandaag graag meer over vertellen.

Het Sleek I-Divine Ultra Mattes V2 Darks is in mijn ogen perfect voor de herfst en de winter door alle mooie warme en donkere kleuren die het palette bevat. Daarbij had ik al een aantal keer positieve verhalen over de pigmentatie van Sleek gehoord dus was ik heel erg benieuwd.

DSC_1015

De verpakking vind ik super handig en super mooi. Het doosje is van een stevig kunstof gemaakt en bevat 12 kleuren oogschaduw, een spiegeltje en een kwastje. Hoewel ik altijd voor mijn eigen kwasten zou kiezen, is het altijd makkelijk als er eentje bij zit.

Wat ik altijd erg leuk vind, is als merken hun kleuren in een palette ook een naam geven. Het slaat eigenlijk nergens op maar ik heb daar een zwak voor. Ook Sleek heeft dat gedaan en ik zal ze even voor je opnoemen.

Bovenste rij vlnr:

-Orbit – Ink – Highness – Noir – Dune – Pillow Talk

Onderste rij vlnr:

-Thunder – Maple – Flesh – Paper Bag – Villan – Fern

DSC_1019

De eerst vier van de bovenste rij heb ik even voor je op de foto gezet zodat je een idee hebt om wat voor prachtige pigmentatie wij het hier hebben!

Hoewel er best wat kleurtjes inzitten die ik niet standaard gebruik, wil ik er zeker wel mee gaan spelen. Zo zie ik al een hele mooie look voor mij met Maple in de arcadeboog, of wat dacht je van Fern als eyeliner?

Conclusie.

Hier ga ik zou leuk mee kunnen spelen! Je kan heel veel kanten op met dit palette, van een zachte bruine ooglook tot een knallende paarse, alles is mogelijk.

Sleek I-Divine is sinds kort dus bij V&D te koop en kost €9,99.

Heb jij al een product van Sleek?

Liefs

Ps Doe jij al mee met de winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

3 thoughts on “Review Sleek I-Divine Ultra Mattes V2 Darks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge