Review Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash

Review Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash

DSC_0949

Een hele tijd geleden heb ik eens een review geschreven over mijn favoriete scrub/ peeling. Deze review ging over een magisch product van Philosophy genaamd de MicroDelivery Peel. Deze peeling bestaat uit twee producten die je tezamen gebruikt. Wanneer je dit 1 tot 2 keer per week gebruikt houd je een superzacht huidje over en zal je op den duur zien dat onzuiverheden en poriën een heel stuk minder worden.

Helaas is deze opgegaan en moest ik dus een nieuwe aan gaan schaffen. Daarom ging ik naar de IciParisXl vast beraden om met mijn geliefde MicroDelivery weer te vertrekken. Toch kwam ik in de winkel tot de verleiding om een ander scrub/peel product van Philosophy te proberen wat ook nog eens een stukje minder duur was! Deze verleiding heb ik niet kunnen weerstaan en vandaag vertel ik je alles over mijn nieuwe Philosophy product!

DSC_0947

De Exfoliating Face Wash is een veel zachtere peeling dan dat de MicroDelivery Peel is. De peeling is dan ook bedoeld voor meerdere keren per week gebruik ( het aantal ligt aan de gevoeligheid van je huid) en is daardoor veel zachter in gebruik dan de MicroDelivery Peel. Daarbij is de Wash één product, waar de Peel uit twee producten bestaat. Een heel groot voordeel van de Wash vond ik de prijs. Aangezien je in Nederland alleen de grote versie van de Peel kan kopen ben je gelijk €64,94 kwijt ( hier doe je overigens wel heel lang mee) terwijl je voor de Wash €23,49 betaald. Dit vind ik een dusdanig prijsverschil dat ik de gok wil wagen en wil kijken of mijn huid net zo goed reageert op de Wash als dat hij op de Peel deed.

De Wash vind ik een heel apart product en verwarrend door de naam. Een facial wash zou ik namelijk elke dag gebruiken maar dat is bij de Microdelivery Facial Wash toch echt niet de bedoeling. In plaats daarvan gebruik ik hem zo ongeveer 3 keer per week na mijn reiniging.

De substantie is een beetje gel achtig met hele kleine ( micro) korrels. Deze zijn te vergelijken met heel erg fijn zand. Zodra je de Wash aanbrengt op de vochtige huid begint hij te schuimen en zal je voelen dat de korrels over je huid schuren. Dit is vrij zacht dus absoluut geen onaangenaam gevoel. Het enige wat ik echt onaangenaam aan dit product vind is de geur. Deze is heel erg chemisch en er zit niks van een lekker geurtje aan. Dit is een plus voor de mensen die niet tegen parfum kunnen maar ikzelf vind een aangename geur wel heel belangrijk en dit is zeker iets waar ik mijzelf elke keer weer voor waarschuw als ik de Wash gebruik. Ik gebruik hem namelijk regelmatig ( ongeveer 3 keer per week) en ondanks dat de geur mij tegenstaat is het resultaat wel heel erg fijn. Ondanks dat hij niet zo ruw en grof is als de Peel ( wat ik erg prettig vind) maakt hij mijn huid wel zacht, minder grauw en worden mijn poriën minder zichtbaar.

Conclusie.

Ik ben blij met de Microdelivery Exfoliating Facial Wash en ik blijf hem gebruiken. Ik denk stiekem wel dat ik na deze opgemaakt te hebben, terug ga naar de MicroDelivery Peel. Puur omdat ik het fijn vind dat deze aangenaam ruikt en ik aan één keer per week gebruik genoeg heb.

De MicroDelivery Exfoliating Facial Wash is te koop bij IciParisXl.

Wat is jouw favoriete scrub of peeling?

Liefs,

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYouTube

3 thoughts on “Review Philosophy The Microdelivery Exfoliating Facial Wash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge