5 Recepten voor gezonde(re) Candybars

5 Recepten voor gezonde(re) Candybars

DSC_0327

Een tijdje was het mijn doel om elke candybar die ik lekker vind ( en dat zijn er nogal wat) gezonder te maken. Dit heb ik met een aantal candybars gedaan en vandaag zet ik er een aantal voor je op een rijtje. Klik op de titel van de candybar om naar het recept te gaan.

DSC_0492

Lions

Deze overheerlijke combinatie van chocolade, karamel en knapperigheid maakt dat deze Lion Look a Like wel echt favoriet is!

DSC_0942

Twix

De twix is een koekje met daarop een heerlijke laag karamel. Ook deze heb ik getracht na te maken en dit recept is het zeker waard om te proberen!

DSC_0327

Snickers

Ik ben gek op nootjes en chokolade en dan is de Snickers natuurlijk een perfecte bar om van te smikkelen. Ook deze bar heb ik iets gezonder gemaakt, maar zeker niet minder lekker!

DSC_1085

Bounty

Kokos, Check! Chocolade, Check! Smeuigheid, Check! Deze handzame bounty bites zijn heerlijk om te snacken en super leuk om uit te delen!

dsc_0204

Peanut Butter Cups

Hoewel ik stiekem nog niet eerder peanuts butter cups had gegeten, is de combinatie wel regelmatig in mijn voedingspatroon te vinden. Zo at ik ( toen ik ietsje minder aan mijn voeding dacht) pindakaas en chocoladehagel op brood. Nu wil ik nog wel eens een beetje cacaopoeder op mijn pindakaas sprinkelen. Mocht jij nou net zo gek zijn van pinda’s en chocolade, dan moet je zeker eens dit recept voor Peanut Butter Cups proberen!

Dit zijn mijn gezonde(re) versies van een aantal candybars. Ik hoop dat je wat inspiratie uit deze recepten kan halen en mocht je nog een candybar kennen waar jij een gezonder recept van wilt hebben, laat het dan weten in de comments!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “5 Recepten voor gezonde(re) Candybars

  1. Man ik ben zelf echt verslaafd aan peanut butter cups. Ik wilde ze zelf laatst nog maken, maar ik kan er niet mee stoppen. Ooh zo lekker!! De rest lijkt me ook lekker op de bounty na. Ik ben niet zo gek op kokos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge