Oktober Watskeburt!

Oktober Watskeburt!

large

De maand oktober is alweer voorbij en wat heb ik leuke dingen gedaan en meegemaakt. Vanaf nu lijkt het mij leuk om over elke maand een “Watskeburt” artikel te schrijven met alle gebeurtenissen die belangrijk waren die maand. Vandaag behandel ik dus de maand Okotber! Lees je mee?

Diplan

In het begin van de maand startte ik met het Diplan Plus. Dit is een dieet waarbij er word gelet op wat je op dit moment kan. Zo word je ook niet verplicht om drie keer per week te sporten of iets dergelijks want dat is iets wat ik op dit moment en waarschijnlijk de komende tijd nog niet zal gaan kunnen bereiken door de Pfeiffer. Gelukkig gaat het ontzettend goed met het Diplan en dat geeft een heel fijn gevoel!

Floaten

Ik ging voor het eerst in mijn leven floaten! Hier heb ik ook een artikel over geschreven die je hier terug kan lezen. Wat een ervaring zeg en zeker voor herhaling vatbaar!

YouTube

Mijn allereerste video’s kwamen online! Wat vond ik dit spannend ( of eigenlijk doodeng) maar wat werd er leuk op gereageerd. Ik moet absoluut nog leren hoe ik video’s kan maken en bewerken maar ik merk dat ik elke keer een klein stapje verder kom en het editten ook steeds leuker ga vinden. Vanaf nu ga ik proberen om elke week een video op mijn kanaal te plaatsen.

Motorrijden

Ik had eindelijk even de puf om een stukje op mijn mooie motor te rijden en wat was het weer heerlijk! Op de motor voel ik mij vrij en ontspannen. Natuurlijk niet zo ontspannen dat ik niet meer oplet maar ik kan wel mijn hoofd helemaal leeg maken.

Cursus Sieraden Maken

Ik begon met de cursus Sieraden Maken van het NTI en ik heb er tot nu toe heel erg veel plezier in. Het is wel heel apart om huiswerk te maken enzovoorts maar tegelijkertijd ontzettend leuk!

Winactie

Mijn allereerste winactie kwam online! Wat voelde dat als een ontzettende grote stap en wat ben ik hier blij mee! Zowiezo groeit De Beautykoffer de afgelopen maanden flink en dat vind ik een onwijs gaaf idee. Ook vind ik het ontzettend leuk dat er steeds meer van jullie mijn artikelen lezen en zelfs reageren! Thanks <3!

Dit is wat is keburt in de maand Oktober! Als ik zo terug kijk heb ik een hele leuke maand gehad. En hoe was jou maand Oktober?

Zou je het leuk vinden om elke maand een “Watskeburt” artikel te lezen op De Beautykoffer? Laat het achter bij de comments!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

 

3 thoughts on “Oktober Watskeburt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge