EOTD Red Fall Eyes

EOTD Red Fall Eyes

DSC_1017

Hoi,

De afgelopen tijd ben ik een beetje aan het experimenteren met mijn oog looks. Zo gebruik ik meer matte kleuren en ga ik ( omdat we de koudere maanden in gaan) steeds meer voor de donkere maar warme looks. Over één van deze looks heb ik erg veel complimentjes gekregen en daarom leek het mij leuk deze vandaag met jou te delen! Kijk je mee?

Eerst maar eens de producten die ik voor deze look gebruik:

– Sleek I-Divine Ultra Mattes V2 Darks Palette

DSC_1017

Hiervan gebruik ik Dune ( één-na-laatste van de bovenste rij), Pillow Talk (laatste van de bovenste rij) en Dune ( één-na-laatste van de onderste rij).

– Benefits They’re Real Mascara ( dit is een tester maar ik gebruik hem elke dag!)

-W7 Prime Magic Eye Shadow Primer

– Catrice wenkbrauwensetje

– Rimmel Waterproof Gel Eyeliner

– Een aantal kwasten. Ik gebruik een brede en smalle oogschaduwkwast, een liner kwast en een blending kwast.

 

DSC_0947

Ik begin met het aanbrengen van de gele kleur Dune (in het palette is dit de gele kleur op de bovenste rij).  Deze breng ik in de binnenste ooghoeken aan.

 

 

DSC_0961

Dan breng ik Villan aan ( in het palette de één-na-laatste kleur op de onderste rij.) Deze breng ik aan in de buitensteooghoeken en op de arcadeboog. Zorg dat je deze goed naar binnen blendt, Daarbij breng ik de witte kleur uit het palette, de Pillow Talk, aan onder mijn wenkbrauwen.

 

 

 

DSC_0968

Met een dun kwastje gebruik ik Villan als eyeliner onder mijn oog. Ik breng hem dik aan in de buitenste ooghoek en laad hem lichter uitlopen naar binnen,

DSC_0977

Ik maak de look af door een winged eyeliner te trekken en mascara op te doen. Daarbij teken ik mijn wenkbrauwen bij. En dan is hij klaar! Hier lijkt de look vrij heftig maar doordat ik mijn bril draag is de look een stuk minder zichtbaar.

DSC_0981

Dat is hem! Een makkelijke en snelle look die ik de laatste paar weken ook regelmatig maak. De rest van mijn gezicht houd ik rustig. Af en toe wil ik wel eens een nude lipstick gebruiken.

DSC_1015

Deze look is zeker een favoriet van mij geworden! Wat is jou favoriete look?

Liefs,

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

11 thoughts on “EOTD Red Fall Eyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge