Review Treacle Moon Coconut Island Bath & Shower Gel

Review Treacle Moon Coconut Island Bath & Shower Gel

DSC_0944

Als eens eerder schreef ik een review over een showergel van Treacle Moon. Deze heerlijke goedkope en grote showergels vind ik heerlijk in gebruik en vandaag heb ik echt een super variant voor je!

De verpakkingen van Treacle Moon hebben meerdere voordelen. 1. Ze zien er super leuk uit met hun grappige en vrolijke teksten. 2. Ze zijn inknijpbaar waardoor je het product makkelijk uit de verpakking krijgt. 3. Ze zijn super duper groot! De flacons bevatten namelijk een halve liter douchegel! Jep, een halve liter een heerlijke geurende smeuigheid, Omnomnomnom!

Een paar weken geleden reviewde ik de Treacle Moon Lemonade Days. Deze was heerlijk fris en eigenlijk echt iets voor in de zomer. Deze variant is heel wat anders maar daardoor zeker niet minder lekker!

DSC_0942

Ik heb het over de Coconut Island variant. Zoals de naam al verklapt ruikt de Coconut Island naar cocos, but better! De geur doet mij namelijk aan cocos en koekjes denken, een soort van kokosmacroon zeg maar. Super lekker! Als ik deze zoete geur ruik krijg ik automatisch trek, wat ook een groot nadeel kan zijn maar ach… De showergel is , naast dat het een grote flacon is, ook nog eens zuinig in gebruik! Zo hoef je dus echt geen hele hand per keer te gebruiken maar heb je aan een klein ” scheutje” echt meer dan genoeg. Dit komt vooral doordat de showergel ontzettend makkelijk schuimen. Je kan de showergel ook prima gebruiken voor in bad want ik kan je echt beloven dat je een bad voor heerlijk geurend en vol schuim overhoud. Ideaal!

Conclusie.

Ik denk niet dat ik het nog moet zeggen maar ik doe het toch. Treacle Moon staat echt in mijn Top Tien lijstje met showergels! Zeker deze Coconut Island gooit hoge ogen!

Treacle Moon is verkrijgbaar bij de AH XL  en kost €4,95

Heb jij al een Treacle Moon product?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Review Treacle Moon Coconut Island Bath & Shower Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge