Vijf Dingen die ik leuk vind aan de herfst

Vijf Dingen die ik leuk vind aan de herfst

large-2

De herfst is er weer en de zomer hebben wij helaas gedag moeten zeggen. Dag warme, lange dagen en hallo koude korte dagen. Bah! Gelukkig heeft de herfst ook genoeg leuke dingen te bieden. Vandaag zet ik vijf dingen op een rijtje die ik leuk vind aan de herfst. Kijk je mee?

Kaarsjes.

Ik ben gek op kaarsjes! En deze mogen nu weer lekker aan. Niet alleen s’avonds gaat hier een kaarsje aan, ook als het een hele grauwe, grijze dag is kan ik absoluut genieten van het warme licht van een kaarsje!

 

Sjaaltjes.

We mogen weer sjaaltjes dragen. Ik begin altijd met de satijnachtige versies maar zodra het koud genoeg is draag ik de hele dag door mijn warme sjaals. Ik vind het hartstikke leuk staan en het is ze lekker warm!

 

Prachtige kleuren.

De natuur is zo prachtig in de herfst met alle mooie warme kleuren. Zeker het begin van de heerst vind ik hierin heel mooi als de bladeren nog niet gevallen zijn maar wel al verkleuren. Daarbij vind ik het leuk dat je weer kastanjes, dennenappels en ga zo maar door kunt vinden.

Dekentjes.

Ik lig het hele jaar door onder een dekentje op de bank maar iedereen verklaart mij voor gek in de zomer. En nu mag het gewoon weer en daalt de temperatuur waarbij iedereen wel eens onder een dekentje wil liggen!

Dikke Comfy truien.

Ik vind de zomer mode vaak hartstikke mooi maar niets is zo leuk en comfy als de lange oversizes wille truien in de herfst en winter. Ik ben dus heel blij dat ik deze er weer bij mag pakken!

Dat zijn mijn top vijf favoriete dingen die de herfst brengt!

Wat vind jij leuk aan de herfst?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYouTube

2 thoughts on “Vijf Dingen die ik leuk vind aan de herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge