9 thoughts on “Spam Je Blog

 1. Wat lief dat we mogen spammen!

  Mijn naam is Inge en ik heb een blog http://www.blogboutique.nl.
  Hier schrijf ik over alles wat me interesseert! Beauty, lifestyle, fashion, DIYs, reizen, recepten, studie en nog veel meer.
  Eigenlijk alles zo’n beetje. Met de komende Kerstmis in het vizier heb ik ook kerst inspiratie!

  Neem je een kijkje? Liefs Inge

 2. Mijn naam is Megan en ben sinds iets langer dan een maand begonnen met een blog. Na veel wikken en wegen ben ik het toch maar gewoon gaan doen.. Ik doe mijn blog naast mijn fulltime baan dus merk ik dat ik veel minder tijd eraan kan besteden dan nodig.. Daarom SPAM ik mijn blog op jullie site, ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden: http://www.meganwols.com

  Bedankt en fijn weekend, xx Megan.

 3. Leuk dat we mogen spammen! Ik maak hier natuurlijk graag gebruik van. Mijn naam is Sharmaine en ik blog op http://sharmainesarina.blogspot.nl over alles wat ik leuk vind; beauty, fashion, food en lifestyle. Het is een positieve blog met een gezellige sfeer. Maar ja je weet wat ze zeggen: hoe meer zielen hoe meer vreugd, haha! Ook staat er vanaf maandag een nieuwe winactie online 😉

 4. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal.
  Liefs Mariëlle

 5. Hoi,
  Ik heet saskia en ik blog op de site: happyblogxx.blogspot.nl. Ik blog over meiden dingen. Beauty, fashion maar vooral over lifestyle. Zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen.
  XXX Saskia

 6. Ik maak hier eventjes gebruik van aangezien ik een aantal weken ‘out’ was 🙂
  Op mijn blog vind je beauty & fashion, reviews, persberichten en af en toe some personal stuff.
  Kom zeker eens langs, binnenkort bestaat beautytalk 2 jaar en komen er enkele winacties aan!
  http://beautytalk.be
  Eefje

 7. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD’s, DIY’s, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. 🙂 Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge