Review: W7 In The Nude

Review: W7 In The Nude

DSC_1135

Wellicht heb jij mijn vorige artikel over het W7 In The Buff voorbij zien komen (zo niet dan kan je hem hier terug vinden). Daar zal je wel hebben gemerkt dat ik erg tevreden was over dit mooie budgetproof product. Gelukkig is dit niet het enige palette wat ik aan heb geschaft van W7 want er zijn nog een aantal dupes te vinden van de Urban Decay palettes. Vandaag wil ik je dan ook wederom een dupe laten zien en deze keer van de Naked 3. Kijk je mee?

Het In The Nude palette is dus een dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay. Hartstikke leuk, maar aangezien ik geen Naked 3 in mijn bezit heb ga ik ook deze In The Nude op zichzelf reviewen.

DSC_1137

Het In The Nude bevat van alles wat. Zo vind je een matte highlighter, een matte grijs, een glanzende lichtroze en een donker glanzende bruin. Zo kan je van alles wat maken. het enige wat hier opvalt is dat alle kleuren een warme ondertoon hebben. Ik vind dat, zeker voor in de koudere seizoenen heel mooi, je kan hier namelijk prachtige donkere herfstachtige looks mee maken.

DSC_1138

De pigmentatie is ook hartstikke fijn. Iedere kleur geeft mooi af en kruimelt niet tot nauwelijks waardoor ze met de meeste technieken goed op te brengen zijn.

Conclusie.

Een prachtig palette met mooie warme kleuren. Mocht je nog geen palette voor in de herfst en winter hebben, dan wil ik je deze zeker aanbevelen. Hier kan je aardig mee vooruit en elke dag een andere ooglook maken.

De W7 In The Nude is te koop bij sommige Op = Op winkels maar je kan hem ook online bestellen via Boozyshop. De W7 In The Nude kost €7,95.

Wat draag jij meestal voor oogschaduw in de herfst/ winter?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

5 thoughts on “Review: W7 In The Nude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge