Review Sleek Blush Rose Gold

Review Sleek Blush Rose Gold

DSC_1028

Als je mij een tijdje volgt heb je gemerkt dat ik geen super stash aan bushes heb. Ik weet nooit zo goed wat ik nou met honderden blushes moet en zelf ben ik dan ook meer van het shaken en het contouren dan van de blush. Nog geen enkele keer ben ik een blush tegengekomen waar ik meteen verliefd op werd. Tot nu toe dan…

Een paar weekjes geleden ging ik voor een mat oogschaduw palette naar het Sleek schap in de V&D. Ik keek hier mijn ogen uit want nog nooit eerder was ik Sleek tegengekomen en wat is dit een mooi merk zeg! Dit budgetproof merk is zeker de moeite waard om naar te gaan kijken. Het assortiment is super veelzijdig en van alle producten zijn er wel meer kleuren en soorten. Zo hebben ze echt een flink aantal palettes waar je echt een keer doorheen moet snuffelen! Ook de blushes zijn een kijkje waard en dat zeg ik echt niet snel aangezien ik geen blush mens ben! Zelfs ik ben helemaal verliefd geworden op één van de blushes. Het is best grappig want de enige blush die ik heel graag zou willen proberen is de Nars Orgasm, laat de Sleek Rose Gold daar nou net de dupe van zijn!

DSC_1026

De Rose Gold is een hele aparte blush omdat hij bij het ene licht heel mooi roze is en bij het andere licht bijna oranje. Dit komt doordat er ontzettend veel goudkleurige shimmers in gebruikt zijn. Wanneer je deze op brengt zie je dat het roze wel overheerst maar er een prachtige peachy kleur ontstaat. Persoonlijk vind ik dit effect heel erg mooi omdat hij bij vele looks goed zal staan.

DSC_1029

De Rose Gold is ontzettend gepigmenteerd dus let wel heel erg op bij het opbrengen, je hebt al heel erg snel te veel en dan krijg je zo’n clowneffect. Dat moeten wij niet hebben!

DSC_1030

Conclusie.

Een prachtige blush voor een zacht prijsje. Waar het orgineel van Nars €29,00 kost, is de Sleek variant €5,50! Mocht je geen of niet veel blushes hebben, dan is dit zeker een aanradertje.

Sleek is vanaf oktober te koop bij een aantal V&D’s. Ook kan je hem hier online bestellen.

Wat is jouw favoriete blush?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

2 thoughts on “Review Sleek Blush Rose Gold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge