Review Sally Hansen Red

Review Sally Hansen Red

DSC_1009

Vandaag heb ik weer een review van één van mijn favoriete soort lakjes, namelijk de Sally Hansen MiracleGel Lak. Deze lak heeft de eigenschappen van gellak zonder dat je de moeite moet doen die je moet doen om mooie gellak op je nagels te krijgen. Bij deze Miracle Gel heb je namelijk geen lamp nodig! Vandaag laat ik jou een prachtige rode kleur zien!

Rode nagellak vind je vrij veel in mijn stash. Zo heb ik allerlei verschillende tinten die ik in alle seizoenen kan dragen. Ik houd namelijk echt van rode lak. Ik vind het ontzettend mooi en classy staan en ondanks dat het rood vrij opvallend is, staat het vaak bij mijn stijl kleding.

DSC_0948

Toen ik eenmaal een MiracleGel had gekocht ( lees hier de review van de Birthday Suit en BGirl) wist ik dat ik hier ook een rode lak van moest gaan kopen! En dat heb ik natuurlijk ook gedaan!

Het voordeel van de MiracleGel is dat hij veel langer blijft zitten dan een gewone nagellak. Zo blijven de lakjes bij mij gemiddeld een week zitten. Het ligt natuurlijk wel en beetje aan de sterkte van je eigen nagels maar ik heb nog geen review gelezen waarin iemand niet positief was over de houdbaarheid. Echt een aanrader dus als je niet elke dag of om de dag je nagels wil of kan lakken.

DSC_1003

Deze Red Eye is prachtig vurig rood. Een hele mooie kleur waarvan ik vind dat je hem het hele jaar door prima kan dragen. Net als bij alle andere lakjes moet je wel de Sally Hansen MiracleGel Topcoat gebruiken. Dit is namelijk de reden dat de lakjes zo mooi bijven zitten. De topcoat droogt door middel van de UV straling in de lucht. Dit maakt ook dat het een soort gellak is. Let wel op bij deze prachtige rode kleur want ook het kwastje van de topcoat word dus rood. Veeg hem tussendoor even af aan een tissue en er is niks aan de hand!

Conclusie

Net als de andere MiracleGel lakken ben ik hier ook groot fan van! De lakjes zijn wel wat prijzig maar zeker hun geld waard!

De Sally Hansen MiracleGel Red Eye 470 kost €11,99 en is onder andere te koop bij Etos, Trekpleister en online op Bol.com

Heb jij al een Sally Hansen MiracleGel in jouw bezit?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Review Sally Hansen Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge