♥Review Cartier Armband AllTheMusthaves.com + Kortingscode♥

♥Review Cartier Armband AllTheMusthaves.com + Kortingscode♥

DSC_0963

Hoi!

Vandaag eens wat anders dan een make-upje of een zeepje. Vandaag ga ik jou vertellen wat ik van dit armbandje vind en waar ik hem vandaan heb. Lees je mee?

Op Instagram volg ik Allthemusthaves al een tijdje en zit ik regelmatig te kwijlen bij de mooie foto’s die ze plaatsen op hun account van de sieraden die te koop zijn. Daar zag ik al enige tijd geleden dit armbandje voorbij komen deze bleef maar in mijn hoofd zitten. Zodoende heb ik hem dan ook besteld en kreeg ik hem de volgende dag binnen. Een super service dus!

DSC_0959

Het armbandje is heel simpel maar daardoor ontzettend chique en heel goed te combineren. Zelf draag ik hem graag alleen of met een aantal simpele dunne zilveren armbandjes. Ik ben ontzettend fan van rosé goud en deze Cartier armband is dan ook echt in mijn smaak.

DSC_0954

Deze armband is absoluut gunstig geprijsd aangezien hij maar €7,50 kost! Dat vind ik hem meer dan waard! Maar van AllTheMusthaves.nl mag ik jou een kortingscode van 20% aanbieden! Grijp dus snel je kan en bestel de spulletjes die je leuk vind met deze kortingscode!

image1

* Kortingscode is geldig tot en met 31 december 2014

Wat ga jij bij Allthemusthaves.com bestellen?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

One thought on “♥Review Cartier Armband AllTheMusthaves.com + Kortingscode♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge