Personal Update #2 + Wijziging Blog Schema

Personal Update #2 + Wijziging Blog Schema

Haay!

Het is nog niet heel erg lang geleden dat ik mijn allereerste Personal Update #1 schreef dus waarom nu alweer één zal je wel denken. Dat is echt met een reden en dat zal ik je hieronder uitleggen.

Zoals in het vorige Personal Update artikel al vermeld heb ik Pfeiffer. Best vervelend en af en toe knap irritant maar het zal vanzelf weer over gaan, althans dat was mijn idee. Helaas ligt het toch net even wat anders en ben ik afgelopen week terug gegaan naar de huisarts met een aantal vage klachten.

Zo zat heel mijn gezicht onder de huiduitslag. Huiduitslag is iets waar ik nog nooit last van heb gehad behalve sinds dat ik Pfeiffer heb. Ik heb het een keer eerder gehad en ondanks dat het vervelend was, was het na een paar dagen smeren met Bepanthen over. Helaas was het deze keer anders en kon ik smeren wat ik wilde… Het ging niet helpen.

Dat was de voornaamste reden dat ik terug ging naar de huisarts maar ook omdat ik een raar/ opgeblazen gevoel heb hoog in mijn buik. En ook omdat er vier maanden geleden ( toen de Pfeiffer is ontdekt) is gezegd dat ik toen waarschijnlijk al over de piek heen was en het binnen 6 tot acht weken wel weg moest zijn of in ieder geval een heel stuk minder. Dat is dus niet het geval.

Zo gezegd zo gedaan ben ik afgelopen donderdag naar de huisarts gegaan ( dat rijmt 😀 ). Deze kon al vrij snel zeggen dat alle vage klachten wel kenmerkend waren aan de Pfeiffer… Gelukkig kreeg ik een crème mee voor de huiduitslag ( wat gelukkig al een heel erg stuk minder is) maar hij drukte mij ook op mijn hart dat ik, ondanks dat ik het gevoel heb dat ik al 75% van mijn leven stil zet, ik toch nog een aantal stappen terug moet doen. Zo zal ik even minder gaan werken en is een sociaal leven ver te zoeken.

Om mijzelf nu even alle rust te geven die ik nodig heb, heb ik besloten om TIJDELIJK minder te gaan bloggen. Hoe leuk ik het ook vind en hoe zeer ik er ook van baal dat ik zal moeten gaan minderen is het nu het belangrijkste dat ik zo snel mogelijk van de Pfeiffer af kom. Daarna zal ik gewoon weer terug gaan naar elke dag een artikel en natuurlijk de zondag een video!

Het schema voor de komende tijd zal zijn:

Maandag                                                           Artikel

Dinsdag

Woensdag                                                         Artikel

Donderdag

Vrijdag                                                               Artikel

Zaterdag

Zondag                                                               Video

Dit zijn de artikelen die jij de komende tijd van mij kan verwachten. Zo heb ik voor mijzelf wat meer ruimte om te rusten maar kan ik nog wel lekker typen en hoef jij niet al te lang te wachten op nieuwe artikelen. Wellicht dat er af en toe een extra artikel komt maar dit is wat je sowieso elke week kan terug vinden.

Ik hoop dat jij er een tijdje begrip voor kan hebben en dan hoop ik dat ik snel weer meer kan bloggen.

Bedankt voor het lezen!

Oh trouwens, om het voor jezelf gemakkelijk te maken kan je mij volgen op Bloglovin. Zo zie heel simpel elk artikel wat ik plaats verschijnen zonder dat je zelf rekening hoeft te houden met mijn schema! Volgen kan hier.

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

8 thoughts on “Personal Update #2 + Wijziging Blog Schema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge