Review Hema Long Lasting Nailpolish Matt 824

Review Hema Long Lasting Nailpolish Matt 824

DSC_0987

In mijn vorige shoplog video ( deze dus) kon je zien dat ik bij de HEMA een matte nagellak heb gekocht. De matte trend vind ik ontzettend gaaf en is denk ik naast mijn liquid sand love mijn volgende liefde. Daarom was ik ontzettend benieuwd naar deze matte lak van de HEMA en vandaag vertel ik jou wat ik van dit lakje vind. Lees je mee?

Het flesje van de 824 is het standaard flesje waar bijna iedere HEMA nagellak in zit. Niks mis mee want het flesje ligt fijn in de hand door lange steel aan het kwastje en ook het kwastje zelf is prima. Doordat deze niet de dik en niet te dun is kan ( denk ik) iedereen wel met zo’n kwastje de nagels netjes lakken.

DSC_0978

De kleur is heel apart, in het flesje is het een hele donkere bordeaux rode, bijna paarse, kleur wat ik zeker gaaf vind voor in het najaar. Maar zodra je de lak opbrengt is het net wat anders.

Op zich helemaal niet verkeerd maar verwacht niet dat je de bordeauxrode kleur zoals hij in het flesje te zien is, ook terug ziet op je nagels. De lak is namelijk door de de 2 lagen die ik hem opgebracht een heel stuk donkerder dan in het flesje. Stiekem vind ik de kleur op nagels misschien nog wel gaver omdat het van een afstand zwart is maar van dichterbij zie je de rode tint er prachtig doorheen komen.

DSC_0976

De matte finish is goed terug te zien bij deze lak. Ik vind dit zo gaaf! Het lijkt wel alsof er leer op je nagels zit! Hoewel ik er wel even aan moet wennen in combinatie met de donkere kleur vind ik het een hele chique en toch ook wel stoere look geven.Ik ben blij!

Conclusie

De HEMA Long Lasting Nailpolsih Matt 824 is voor mij zeker geslaagd. Het enige nadeel wat de lak heeft is dat hij niet super lang blijft zitten. Een dag of twee overleeft hij prima maar verwacht ook niet langer. Dit is niet zo’n ramp maar bij mij blijven lakjes als snel langer mooi door de natuurlijke sterkte van mijn nagels.

De HEMA Long Lasting Nailpolish kost €3,00 en is te koop in de HEMA winkels en online

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

7 thoughts on “Review Hema Long Lasting Nailpolish Matt 824

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge