Review Lush Cinders

Review Lush Cinders

DSC_0958

De winter komt steeds dichterbij en dat is voor mij als koukleum niet de meest fijne periode. Gelukkig zit er aan dit seizoen ook een aantal positieve dingen. Zo zijn de feestdagen hartstikke gezellig, mogen de kaarsjes weer aan en…. ligt Lush weer vol met hun wintercollectie! Vooral dat laatste vind ik een erg plezierige bijkomstigheid. Daarom wil ik jou vandaag kennis laten maken met één van mijn nieuwe beste vriendjes; De Cinders Bath Bomb!

DSC_0958

Dit is wat Lush zelf vertelt over de Cinders Bath Bomb:

Er was eens een uitvinder die verlangde naar een heerlijk verwarmend bad… En dus ontwikkelde hij Cinders! Wanneer je met Cinders in bad stapt dompel je je onder in een warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en de etherische olie van amandel, alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. En als je heel stil bent hoor je hoor je het haardvuur knapperen.

Laat je bad vollopen, stap erin en laat Cinders erin zakken. Sluit je ogen, adem de heerlijke geuren in en geniet!

Het is de absolute waarheid! Dit geel/ oranje balletje ruikt heerlijk naar de warme geuren van de wintermaanden. Zo ruik je heel sterk de kaneel geur ( waar ik groot fan van ben) en het zoete van de sinaasappel.

Het gebruik van deze Cinders is heel simpel en ik zal je dan even een impressie geven van de ,voor mij, juiste gebruiksaanwijzing van dit goddelijke balletje!

Ga een heerlijke wandeling maken op een koude zonnige dag. Kom dan verkluimt thuis en laat je bad vollopen. Steek een aantal kaarsjes aan en pak je favoriete boek op magazine erbij. Doe een heerlijk masker op. Dan komt het meest spectaculaire van deze gebruiksaanwijzing, laat de Cinders in het bad vallen. Geniet van het knisperend geluid en wacht rustig tot de Cinders helemaal is gesmolten. Ga dan lekker van het heerlijk geurende bad genieten!

Nou hoef je het natuurlijk helemaal niet zo te doen maar dit is waar ik aan denk als ik aan Cinders denk!

 

Deze Bath Bomb heeft echt een plekje in mijn hart vanaf nu. Vanzelfsprekend overtreft hij Melting Snowman niet maar hij komt aardig in de buurt! De Lush Cinders is natuurlijk in elke Lush winkel te koop een ook online. De prijs van deze Bath Bomb is €3,95. Let er wel op dat de Cinders een onderdeel is uit de kerstcollectie.

Heb jij Cinders al eens uitgeprobeerd en wat vond jij ervan?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge