Essence Adventkalender

Essence Adventkalender

webmail

Essence, hèt budget make up merk, heeft in de maand december wel een hele leuke actie! Lees je mee?

Essence heeft, tijdens de feestmaand, wel een hele leuke actie opgezet. In de maand december kan je op de website van Essence een adventskalender vinden. Met deze kalender telt Essence af naar de kerst. Elke dag maken de deelnemers kans op leuke essence prijzen!

Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen. Elke dag worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.

De adventskalender is vanaf 1 december te vinden op de essence website. Buiten de adventskalender kan je hier ook terecht voor een overzicht van alle essence producten, inspiratie voor make -up en nageltutorials en alle make-up trends.

Wil je op de hoogte blijven van essence nieuws? Volg essence dan op Facebook en op Twitter.

Ga jij meedoen met de adventskalender?

Liefs 

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Essence Adventkalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge