Go To Tip: WInter-Fair Ahoy Rotterdam 3-7 dec 2014

Go To Tip: WInter-Fair Ahoy Rotterdam 3-7 dec 2014

santa achtergrond new

Yes! De feestmaand is weer begonnen! Waar ik oktober en november meestal maar beetje droevig en saai vind, is december gezellig met feestdagen, lichtjes en samenzijn!

Iets wat ik ook heerlijk vind is shoppen in december. Je vind de meest prachtige winkeletalages en krijgt de leukste inspiratie voor in je eigen huis. Zo lijkt het mij ook super leuk om eens een grote kerstmarkt te bezoeken zoals die in de grotere steden van Duitsland ( misschien iets voor volgend jaar…). Maar helaas is dat toch meestal wel een stukje weg. Gelukkig is daar een oplossing voor….

IMG_1211

Ga gezellig naar de Winter-Fair in Ahoy Rotterdam! De Winter-Fair biedt allerlei leuke kraampjes met food, inspiratie, kerstdeco en ga zo maar door. Het is overdekt en het is niet, zoals de meeste kerstmarkten, uren rijden ( althans voor de meeste dan 🙂 ).

IMGL7539

De Winter- Fair is vanaf vandaag tot zondag 7 december te bezoeken. Van 10.00 tot 17.00 kan je lekker rond struinen door de december gerelateerde kraampjes! Absoluut een aanrader om heen te gaan voor een gezellig uitje met een vriendin, moeder, dochter en ga zo maar door!

Mocht je dus in de buurt zijn of wonen en ben je nog op zoek nar leuke kerst of sinterklaas cadeautjes? Bestel dan je tickets online op Winter-Fair.nl en maak er een gezellig dagje van!

Liefs,

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Go To Tip: WInter-Fair Ahoy Rotterdam 3-7 dec 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge