Collective Review So Susan |Dual Brow Powder| Concealer Quad | Powder Shadow Palette

Collective Review So Susan |Dual Brow Powder| Concealer Quad | Powder Shadow Palette

DSC_0942

Hoi!

In de laatste twee Prettyboxen zaten een aantal producten van het merk So Susan. Zelf ben ik niet bekend met het merk maar  en ben ik altijd dan altijd wel benieuwd. Vandaar dat ik de productien heb getest en vandaag vertel ik je alles over deze drie make- up producten. Lees je mee?

De So Susan producten hebben op het eerste oog geweldige verpakkingen. Lekker vrolijk en aanwezig, just the way I like it! Wat mij ook opvalt is dat, ondanks dat het hier om make-up gaat, er toch veel verzorgende ingredienten in de producten is gebruikt. Daarbij zijn alle producten ( die ik heb ontvangen) Cruelty free wat volgens mij ( ik kan het nergens terug vinden) inhoudt dat de producten niet op dieren zijn getest, dikke plus!

DSC_0948

Ondanks dat ik de verpakkingen erg leuk vind, kijk ik wel een beetje verbaasd als ik de producten uit hun verpakking haal. Alle producten hebben een andere uiterlijk. Het enige wat voor mij maakt dat ik weet dat het om hetzelfde merk gaat is het feit dat de naam op alle producten staat vermeld.

Dan over naar het reviewen van de producten op zichzelf!

DSC_0950

So Susan Liquid Powder Shadow Palette- Midnight Goddess

Dit oogschaduw palette oogt voor mij op het eerste gezicht vrij cheap. Dit komt vooral door de paars/ lila verpakking wat mij echt doet denken aan van die palette die je vroeger bij je barbie kreeg. Niet echt mijn ding dus. Gelukkig vind ik de kleuren die in dit palette zijn gebruikt wel mooi. Het zijn allemaal vrij donkere kleuren en waar de een een slimmer heeft, is de ander mooi mat.

DSC_0959                         DSC_0962

Ook de pigmentatie van de kleuren vind ik netjes. De lichtere kleuren geven wat minder kleur af dan de donkere en ook willen de “glans” kleurtjes ook een beetje brokkelen dus dit is zeker wel iets om rekening mee te houden bij het opbrengen.

Conclusie.

Als ik niet naar het doosje kijk vind ik dit best een mooi palette. Zelf zou ik hem waarschijnlijk niet hebben gekocht maar ik denk wel dat, nu ik hem heb, ik heb ook wel zal gebruiken. Je kan mooie looks maken met dit kleine palette waardoor hij makkelijk is voor op reis.

So Susan Liquid Powder Shadow Palette- $14,95

DSC_0953

So Susan Concealer Quad

Het Concealer Quad komt in een strak simpel doosje. Op zich niks mis mee en al heel wat beter dan het lila doosje van het oogschaduw palette. In dit concealer palette zitten vier kleurtjes waar je in principe aardig wat mee zou kunnen. Zo kan je met de lichte highlighten, met de donkere shapen en met de andere twee kleurtjes imperfecties zoals wallen of onzuiverheden weg werken.

DSC_0964

Ik zei al ” in principe” want ik kan echt niet met dit palette werken. De structuur is heel hard en stug waardoor hij niet goed op de kwast of vinger te nemen is en al helemaal niet goed is te blenden met je huid.

Conclusie.

Ondanks dat het een leuk idee is, is dit echt een “no go” voor mij. Ondanks dat ik de kleuren mooi en veelzijdig vind, is het niet prettig opbrengen door de harde structuur van de producten.

So Susan Concealer Quad- $30,95

DSC_0951

So Susan Dual Brow Powder

Dan, last but not least, het wenkbrauwsetje van SO Susan. Van dit product vind ik het doosje wel mooi. Lekker strak en modern met de zilveren bovenkant en de doorzichtige onderkant.

Het setje zelf bestaat uit twee kleuren wenkbrauwpoeder en een kwastje. Daarbij is het doosje voorzien van een spiegeltje wat altijd handig is voor onderweg.

DSC_0967

De kleuren zelf zijn vrij donker. Dat maakt dat hij voor een blondine zoals ik niet echt geschikt is. Voor een brunette of iemand met zwart haar is dit denk ik meer geschikt. De poeders zijn wel goed qua pigmentatie en zelfs het kwastje is van een redelijke kwaliteit.

Conclusie.

Een mooi setje maar helaas niet geschikt voor mij. Voor een ander met donkerder haar zou ik het setje best kunnen aanraden.

So Susan Dual Brow Powder- $17,95

 

De So Susan producten zijn naar mijn weten niet te verkrijgen in Nederland wat ik echt een nadeel vind. Gelukkig kan je ze bestellen via de website van So Susan.

Heb jij een So Susan product in de je stash?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “Collective Review So Susan |Dual Brow Powder| Concealer Quad | Powder Shadow Palette

  1. Ik heb de concealer en wenkbrauwpoeder ook, de concealer is echt verschrikkelijk inderdaad ik heb 1 keer geprobeerd om de kleur te testen en daarna nooit meer aangeraakt, ook de wenkbrauwpoeder is voor mij niet de goede kleur, veel te oranje weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge