Review: Essence Nail Polish Lametta Topper 01 The Most Wonderful Tree

Review: Essence Nail Polish Lametta Topper 01 The Most Wonderful Tree

image

Jeej! Nog twee weken tot de gezelligste dagen van het jaar! Ik ben in de maand december dan ook volop met de feestdagen bezig. Van recepten uitzoeken voor het kerstdiner tot cadeautjes voor de familie. Ook mijn looks moeten er deze maand aan geloven. Zo zou ik het liefst van begin tot eind december in een hele foute, warme kerstrui lopen ( ik heb er geen omdat dit dus het gevolg zou zijn) en zijn mijn nagels gedoemd in kerstkleuren en kerstfiguurtjes. Toen ik de kerstcollectie van Essence spotte moest ik daar iets van meenemen. Dat is het lakje geweest wat ik vandaag voor je heb gereviewd! Lees je mee?

image

The Most Wonderfull Tree is eigenlijk een topcoat waarmee je dus leuke glitters op je basis kleur kan aanbrengen. Maar het leek mij zo gaaf om volledig glinsterende nagels te hebben in een kerstboomgroene kleur dat ik dat dus wilde gaan bereiken met dit lakje. En dat is gelukt!

Het lakje komt in een typisch Essence flesje. Niks mis mee maar ook niet erg bijzonder. Gelukkig schitteren de glitters je absoluut tegemoet dus wat heeft zo’n flesje dan nog meer nodig?! De glitters zijn namelijk waanzinnig! Het gros van de glitters zijn groen maar hier en daar komt er een rood, zilver en multicolour glittertje doorheen wat mij echt het idee geeft dat ik een mooie versierde kerstboom op mijn nagels heb, jeej!

image

Het is met dit lakje dus eigenlijk de bedoeling om heb over een andere lak heen te brengen. Dan vermoed ik dat je met een laagje wel voldoende hebt. Wil je het effect zoals ik die heb? Dan zal je twee flinke lagen op moeten brengen. Om te zorgen dat de glitters sneller dekken heb ik de lak al deppend opgebracht. Zo krijg je meer glitters op je nagels dan wanneer je strijkt.

Conclusie

Een prachtig kerst lakje voor een heerlijke prijs. De Essence Lamette Topper 01 The Most Wonderfull Tree kost namelijk maar €1,99! Geen geld voor zo’n leukerd.

Heb jij al wat uit een kerscollectie van dit jaar gekocht?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Review: Essence Nail Polish Lametta Topper 01 The Most Wonderful Tree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge