Wat te doen op 2e kerstdag? Tips!

Wat te doen op 2e kerstdag? Tips!

large-8

Ik ga vandaag kerst vieren met de schoonfamilie. Maar stel nou dat je alle kerstfeesten en bezoekjes al hebt je gehad… Dan kan je vandaag gaan zappen en hangen op de bank. Maar wat nou als je toch wel in de stemming bent om nog wat te gaan doen? Weet jij dan waar je heen kan gaan? Ik zet vandaag een aantal leuke uitjes voor je op rij waar je vandaag naartoe kan gaan voor een heerlijke 2e kerstdag! Lees je mee?

Amsterdam Light Festival

In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. De vaarroute, Water Colors, neemt je mee langs de Amsterdamse grachten en de Amstel, die verlicht worden door kunstwerken. De wandelroute, Illuminade, loopt door de Amsterdamse binnenstad. Ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die meedoen met het festival en allerlei activiteiten voeren de bezoeker mee in de innovatie van lichtkunst.

Op de website van het Amsterdam Light Festival kan je het programma per dag zien. Zo weet je precies waar je naartoe kan om het meest te genieten!

IJsbeelden Festival Zwolle

Puur genieten van kunst in zijn koudste vorm. In de IJsselhallen in Zwolle kan je genieten wat de prachtigste beelden die zijn gemaakt uit ijs en sneeuw. Dit is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Op de website van het IJsbeelden Festival kan je alle informatie vinden die je nodig hebt!

Koning Winter in Den Haag

Ook Den Haag staat in het teken van winter en kerst. Door de hele stad zijn er verschillende dingen te bewonderen en te beleven!

Voor meer informatie kan je kijken op de website van Koning Winter

Dat zijn een aantal evenementen die je vandaag kan gaan bezoeken als je niks te doen hebt. Wat ga jij vandaag doen?

Fijne dag!

Liefs

 

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

2 thoughts on “Wat te doen op 2e kerstdag? Tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge