Blogdoelen van 2015; Persoonlijk, Gezondheid en Vloggen

Blogdoelen van 2015; Persoonlijk, Gezondheid en Vloggen

large-10

Hallo!

Allereerst wil ik je een prachtig nieuwjaar wensen. Dat jij maar een prachtig en gezond jaar mag hebben en heel veel leuke dingen mag doen!

Ik heb op mijn verjaardag al een lijstje gemaakt met wat ik in mijn privé leven wil bereiken in mijn 23e jaar. Maar het leek mij wel leuk om van dit nieuwe jaar gebruik te maken en een wish list voor mijn blogdoelen maken. Dus dat heb ik gedaan en die laat ik je nu zien!

Elke dag een artikel

Als jij mij al een tijdje volgt, weet je dat ik een aantal weken geleden heb besloten om minder te gaan bloggen. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar omdat het simpelweg nu even niet lukt en ik mijn tijd en energie voor andere dingen moet gebruiken. Maar stiekem kan ik niet wachten tot ik weer lekker 7 dagen per week een artikel kan plaatsen. Dus dat doel staat zeker op #1!

Meer personal

Ik begon er in 2014 al even mee maar dat wil ik vaker doen! Ik merk dat jullie een personal update leuk vinden en ook op het ploggen werd super tof gereageerd! Zelf vind ik het ook altijd leuk om een kijkje in andermans leven te nemen dus dat wil ik jullie vaker gaan bieden ook al heb ik niet zo’n spannend leven haha!

Meer health

Bewust en onbewust ben ik iedere dag bezig met mijn eetpatroon en op het moment dat ik gezond ben, vind ik het heel belangrijk om genoeg te bewegen ( nu ook maar dat gaat helaas niet). Daarom lijkt het mij leuk om in 2015 af en toe een eetdagboek bij te houden en wat meer te vertellen over mijn afslankrace en dergelijke. Mocht je nog ideeën, vragen of tips hebben, let me know!

Vloggen

Ik heb al eens eerder een poging gedaan maar ik ben gewoon een digitale schijterd. Toch wil ik dit jaar een dag, een week of wat dan ook vloggen. Geen idee wat, wanneer en waar maar het gaat wel gebeuren!

large

Bloglovin bezoekers

Op dit moment van schrijven heb ik 135 volgers op Bloglovin. Dit is niet super veel maar toch ben ik er blij mee. 135 Mensen die het dus interessant genoeg vinden wat ik doe en schrijf, dat zij mijn blog willen volgen! Tof! Ik zou in 2015 heel graag 250 volgers willen halen. Moet te behalen zijn toch?! Oh en als je mij nog niet volgt… Dit is mijn Bloglovin account 0:).

En dat zijn mijn blogdoelen voor 2015 wel zo’n beetje! Op zich is alles best haalbaar denk ik? We gaan het zien!

Wat zijn jou doelen voor dit verse, nieuwe jaar?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

18 thoughts on “Blogdoelen van 2015; Persoonlijk, Gezondheid en Vloggen

  1. Leuke doelen! 🙂 Oh, vloggen lijkt me echt eng haha 🙂 En bloglovin’ volgers halen blijft toch een puntje voor iedere vrij beginnende blogger volgens mij 😉

  2. Wat een mooie doelen en haalbaar, je volgers komt vast en zeker goed met 250 volgers. Ik heb ook één vlog geupload, oh wat vond ik dat eng om te doen! Nog een gelukkig nieuwjaar, by the way! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge