December Whatskeburt " Krullen, Cheesecake & Kerst"

December Whatskeburt ” Krullen, Cheesecake & Kerst”

large-11

December is alweer voorbij! Stiekem vind ik dat altijd wel jammer want hoewel december voor mij nu ook betekende dat ik goed op mijzelf moest passen en ook wel eens werd afgestraft doordat ik te veel wilde of had gedaan, vond ik het al met al wel een hele leuke maand! Vandaag laat ik je een samenvatting zien van mijn maand December!!!

image

Ik begon de maand onder een dekentje en in het gezelschap van Bobje. Even lekker kroelen!

image

Deze maand ontdekte ik deze prachtige, typische kerstlak als je het mij vraagt! Hier kan je de review lezen!

image

Ook maakte ik verschillende keren bonbons! Zo lekker en simpel te maken en je kan ze prima cadeau doen! Hier heb ik een video van gemaakt die je hier terug kan zien.

image

En tussen alle lekkernijen probeerde ik mij aan mijn Diplan te houden ( wat natuurlijk niet helemaal is gelukt).

image

Deze maand was ik lekker bezig met verschillende nail art. Hier was ik bezig met een leuke kerst nail art. Het blijft leuk!

image

Ik kreeg een waanzinnige Suprisebox binnen van WeLoveMusthaves.com! Dit zijn alleen al de accessoires uit de box! Hier kan je de gehele inhoud zien.

image

Tijdens een weekendje weg bezocht ik het IJsbeeldenfestival in Zwolle. ZO GAAF!

image

Ook deze nail art maakte ik deze maand. Door de drukte heb ik er geen tutorial meer van gemaakt maar mocht je dat willen, let me know!

image

Ik dronk regelmatig een mok met heerlijk warme en gezonde chocolademelk. Hoe je deze maakt kan je hier teruglezen!

image

Wat hebben wij ontzettend veel kaarsjes opgebrand zeg! Ik vind het echt super gezellig om , zodra het donker word, de hele woonkamer te verlichten met het warme licht van kaarsjes. En vergeet de geurkaarsen niet, gezelligheid!

 

image

Tijdens de kerstdagen heb ik natuurlijk wel wat staan bakken en maken maar niet zo uitgebreid als vorig jaar. Iets waar ik best trots op ben is deze heerlijke speculaascheesecake naar het recept van OhMyFoodness.nl . Mocht je willen zien wat ik verder heb gedaan, gemaakt en gebakken deze kerstdagen dan kan je hier mijn Kerstplog terug lezen!

image

Ik heb krullen! Oké, niet fulltime maar ik heb eindelijk een manier gevonden waarmee zelfs ik ( ik heb megadik, vol en steil haar wat dus nooit langer dan 2 uur gekruld bleef) dagen lang met krullen rond kan lopen! Binnenkort vertel ik je meer hierover.

image

En natuurlijk kan ik Oud en Nieuw niet vergeten! Ik vind dat altijd wel iets moois en ook wel spannends hebben. Afgelopen jaar is een flink bewogen jaar voor mij ( ons) geweest. Ik ben dan ook wel heel benieuwd wat aankomend jaar gaat brengen!

En toen was de maand december weer voorbij. Op naar het nieuwe jaar en een nieuwe maand!

Volgens mij mag het nog net dus ik wil je nog even de allerbeste wensen toewensen. Dat het een mooi jaar voor je mag worden met gezondheid, geluk en liefde!

Liefs

8 thoughts on “December Whatskeburt ” Krullen, Cheesecake & Kerst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge