Review Remington Pearlwand Ci95 " Krullen die dagen blijven zitten"

Review Remington Pearlwand Ci95 ” Krullen die dagen blijven zitten”

image

Al jaren ben ik op zoek naar een krulmethode die ervoor zorgt dat mijn haar langer dan twee uur in de krul blijft zitten. Dit klinkt wat stom maar geloof mij, mijn haar is niet te krullen! Meerdere keren heb ik aan de kapper gevraagd of die mijn haar wilde krullen waarbij ik iedere keer het antwoord kreeg dat dit zonde zou zijn van mijn geld en echt niet lang bleef zitten. Toch bleef ik de wil hebben om ooit eens een dag langen krullen in mijn haar te hebben en nu, jaren later heb ik dan eindelijk de perfecte tool gevonden die mijn haar de gehele dag mooie krullen geeft! Vandaag laat ik je zien over wel product ik het heb!

image

Ik heb het over de Remington Pearlwand ( Ci95). Stiekem zat ik te kijken naar een CHI tang, maar de prijs van deze tangen hield mij wel tegen ( €100-€150) en dat wilde ik toch niet uitgeven voor af en toe een leuke krul in mijn haar. Toen ik wat verder ging struinen op internet kwam ik bij allerlei reviews over de Remington Pearlwand en iedereen die erover had geschreven of er een video over had gemaakt was er laaiend enthousiast over! Toen ik review van bloggers las die net zo dik, vol en steil haar hebben als dat van mij, was ik om. Ik wilde deze krultang hebben.

Ik ging op zoek naar een verkooppunt en kwam al snel op Kijkshop.nl uit. Hier was ik stomverbaasd over de prijs van deze krultang die maar €29,95 kostte! Kan zo’n goedkope tang mijn haar mooie krullen geven? Ik werd wat sceptisch. Toch heb ik hem gekocht en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan!

image

De Remington Pearlwand is een super handige krultang met een beetje een gebruikaanwijzing. Het is namelijk geen tang met zo’n klem waardoor je je haar vast kan zetten om de krul heen. Bij de Pearlwand moet je je haar zelf om de tang vast houden en zorgen dat je haar volledig om de tang blijft zitten. Geloof me, dat vergt wat oefening!

Ik ben namelijk niet zo handig met het krullen van mijn eigen haar omdat ik het gewoon nog niet zo vaak heb gedaan. Daarom was het uiteinde van mijn haar bij de eerste paar keren niet mooi gekruld, maar dit gaat steeds beter. Het fijne is ook dat er een handschoentje bij word geleverd zodat je je vingers ( of hand) niet verbrand tijdens het krullen. En even een tip tussendoor, gebruik die handschoen! De krultang kan namelijk 210 graden worden ( dit kan je zelf instellen) en dan wil je er toch echt niet meer met je handen aanzitten, of met je oor, of nek, of hoofdhuid…

image

Maargoed, even terug naar het krullen, het werkt fantastich! Ik verdeel mijn haar in een onder en bovenkant en begin met de onderkant ( die ik van te voren even geprepped heb met haarmouse zodat mijn haar wat meer grip heeft). Hier pak ik elke keer een pluk die ik ongeveer 8 seconde om de tang houd.

Wanneer de onderkant gedaan is, begin ik met de bovenkant die ik op dezelfde manier doe als de onderkant. Overigens krul ik mijn haar van het gezicht af, ik vind dat mooier.

Als al het haar is gedaan laat ik het even goed afkoelen en spray ik er wat haarlak op. Na een half uurtje ga ik voorzichtig met mijn handen door mijn haar zodat de kullen iets losser worden. En dat is alles! Ik ben ongeveer een half uurtje van begin tot einde bezig. Natuurlijk zal dit sneller gaan als je al eerder je haar gekruld hebt maar ik be gewoon nog een beginner haha!

En dan het mooiste, de krullen blijven bij mij drie dagen mooi!!! Ik doe mijn haar tijdens het slapen in een knot en zo kan ik drie dagen genieten van de krullen! IDEAAL!

Zoals je wel merkt ben ik groot fan van deze tang! Ja, ik vind hem echt geweldig en ik kan hem iedereen aanraden!

Hoe krul jij je haar?

Liefs

 

6 thoughts on “Review Remington Pearlwand Ci95 ” Krullen die dagen blijven zitten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge