Miss Sporty Eyeliner

Miss Sporty Eyeliner

DSC_0931

Laatst was mijn geliefde eyeliner op en moest ik dus op zoek naar een nieuwe. Zo kwam ik bij twee budget proof liner terecht van het merk Miss Sporty en vandaag vertel ik je wat ik van ze vind!

DSC_0932

Laten we het erop houden dat ik een moeilijk persoon ben als het gaat om eyeliners en oogpotloden. De producten moeten goed gepigmenteerd zijn, goed aan te brengen zijn en daarna ook goed blijven zitten. Dat allemaal bij elkaar is niet makkelijk te vinden in een product. En vaak als je het dan vind, zijn deze producten weer heel erg snel opgedroogd of leeg.

Gelukkig valt alles zo’n beetje samen in deze eyeliners van de Miss Sporty. Stiekem had ik dit in eerste instantie niet verwacht, want eerlijk is eerlijk, wat kan je nou verwachten van een product met deze prijs. Daarnaast werd ik ook nogal sceptisch na het openen van de liners. De kwastjes/ sponsjes of hoe je het ook wilt noemen zijn bijzonder. Daarmee bedoel ik dat ik niet eerder een liner heb gezien met zon soort applicator. Op het eerste oog leek de applicator ook nogal stug en hard te zijn, maar dat bleek bij het opbrengen ontzettend mee te vallen.

DSC_0933

Integendeel zelfs, want het sponsje ( wat het achteraf na grondig onderzoek bleek te zijn) is heel zacht en flexibel waardoor je een mooie lijn kan zetten. Zo kan je heel mooi een subtiel lijntje om je wimpers aanbrengen, maar ook een winged eyeliner is met deze eyeliners zeker goed te maken.

Beide liners naast elkaar. Droog.                                     Beide liners nat.

DSC_0972 DSC_0990

 

Links Pump Up Booster Waterproof Eyeliner

Rechts Studio Lash Eyeliner

Het mooie vind ik ook dat beide eyeliners goed blijven zitten, natuurlijk blijft je waterproof liner nog beter zitten dan de” gewone” maar ook deze kan de hele dag op zijn plek blijven!

Conclusie.

Ja, ik vind het fijne dingetjes en zeker voor die prijs! De eyeliners kosten beide namelijk maar €3,49! Absoluut een aanrader dus als je op zoek bent naar een mooi en betaalbaar product!

Wat is jouw favoriete budget eyeliner?

Liefs

 

5 thoughts on “Miss Sporty Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge