Review Miss Sporty 064 Rosy Galaxy " Sneeuw met wat zoetigheid"

Review Miss Sporty 064 Rosy Galaxy ” Sneeuw met wat zoetigheid”

DSC_1131

Mij aller eerste liquid sand lakje was er een van Miss Sporty, en sinds die tijd heb ik er al meerdere aangeschaft. Het effect van liquid sand blijf ik geweldig vinden. Het mooie van deze textuur vind ik dat er door de verschillende kleuren ook verschillende stylen mee te verkrijgen zijn. Zo is de liquid sand in een donkere kleur vaak stoer en mysterieus, terwijl een liquid sand lak in een zachte kleur juist weer lief en chique kan ogen. Vandaag review ik een liquid sand lak in de laatste style voor je en ik zal je verklappen, ik ben blij verrast.

 Hoewel ik teleurgesteld was in mijn vorige liquid sand van Miss Sporty, kon ik het niet laten om ook deze kleur aan te schaffen. In het flesje vond ik het lakje namelijk al heel lief en chique en door de koele ondertoon vind ik deze kleur, ondanks het lieve roze, ook prima in de koudere seizoenen draagbaar.

DSC_1121

Gelukkig laat deze Miss Sporty lak mij niet in de steek en is het er een zoals ik dat van Miss Sporty gewend ben. De dop ligt fijn in de hand waardoor je veel stabieler kan lakken. Ook het kwastje werkt hier goed in mee. Deze is namelijk redelijk vol en rond waardoor je makkelijk bij en langs je nagelriemen kan lakken zonder ze te raken.

DSC_1125

Het lakje is niet dekkend bij twee lagen ( bij vier wel) maar ondanks dat ik dat meestal heel cheap vind staan, klopt het bij deze kleur. Het maakt dat je nagels er verzorgd en mooi uitzien. En het liquid sand is daarbij een leuk extraatje.

Conclusie.

Ik vind het lakje mooi en chique ogen. Daarbij is dit echt een lak die met alle stylen en kleuren te combineren valt. Zeker voor deze prijs is dit een lakje waar ik erg blij mee ben!

 

Miss Sporty Crush On You 064 Rosy Galaxy kost €1,99 en is te koop bij Dirx, Bol.com en Etos.

One thought on “Review Miss Sporty 064 Rosy Galaxy ” Sneeuw met wat zoetigheid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge