Handgemaakte, Unieke Armband van AmisaDesign

Handgemaakte, Unieke Armband van AmisaDesign

DSC_1106

Laats kreeg ik een prachtige armband binnen van de webshop Amisadesign. Het idee van de sieraden die kunnen worden geleverd door AmisaDesign vind ik zo mooi dat ik je er vandaag graag meer over wil vertellen.

DSC_1110

AmisaDesign is een webshop die word gerund door Michelle. Michelle is altijd al creatief geweest en toen zij een mooi en bijzonder cadeau voor haar moeder wilde maken, kwam zij op het idee om deze sieraden zelf te gaan ontwerpen en “bestempelen”, zo was het idee van AmisaDesign ontstaan.

In de shop van AmisaDesign vind je een flink aantal sieraden waar je uit kunt kiezen. Zo kan je kiezen voor een aantal verschillende hangers of voor een van de verschillende kleuren armbanden. Zo is er voor iedereen wat wils!

Zelf ben ik de laatste tijd erg van het rosé goud en daarom heb ik ook gekozen voor de armband in de kleur rosé plated. Eenmaal gekozen voor het sieraad kan je deze bestellen, maar niet voordat je zelf de tekst hebt uitgekozen die je erop wilt hebben.

Ik heb hier gekozen voor De Beautykoffer om je te laten zien dat Michelle er echt van alles op kan zetten. Alles wat jou dus leuk lijkt kan je erop laten zetten ( behalve hele verhalen, zo groot is de armband natuurlijk niet).

Zodra je je sieraad hebt uitgekozen en hebt voorzien van de tekst, voeg je deze toe in de winkelwagen en kan je gaan afrekenen ( of nog even door shoppen 🙂 ).

Dan is het tijd om je gegevens in te vullen en af te rekenen.

DSC_1112

Binnen twee weken word jou handgemaakte sieraad naar je opgestuurd en krijg je een bevestigingsmail binnen. In het pakketje vind je natuurlijk het sieraad, maar ook een gebruiksaanwijzing om je sieraad zo mooi mogelijk te houden en een poetsdoekje waarmee je hem af en toe kunt oppoetsen

Conclusie.

Ik vind de armband ontzettend mooi en het idee dat alles dus uniek is en handgemaakt, vind ik ontzettend leuk! Daarbij vind ik de service van AmisaDesign super!

De Rose plated armband kost €14,95 en de verzendkosten zijn €2,50. Voor €17,45 heb je dus een uniek sieraad!

7 thoughts on “Handgemaakte, Unieke Armband van AmisaDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge