Preview Catrice LE "Nude Purism"

Preview Catrice LE “Nude Purism”

 

image

Carice komt in maart alweer met een LE. Ik heb deze eens even bekeken en wat past hij goed in de trends van de afgelopen tijd. De LE bevat niet super veel producten maar ik zal je stiekem al even verklappen dat ik het liefst al de producten ga aanschaffen. Ik ga je hem even laten zien! Kijk je mee?

 

Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro C01 Naked Brown Catrice Nude Purism Eye Colour Quattro C02 Taupe-less

 

Nude Eye Colour Quattro €4,59

Als eerste deze twee pareltjes van palettes. Wat een knapperds vind ik dit zeg. Met deze palettes kan je zoveel kanten op dit ik deze de hele week kan gebruiken zonder een look twee keer te maken. Ik vind ze allebei prachtig maar omdat ik blauwe ogen heb zou ik ( als ik zou moeten kiezen) voor de rechter gaan.

 

Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C01 Barely Pink Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C02 Silky Rose Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C03 Delicate Rosewood Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C04 Nearly Nude

 

Gentle Lip Colour €4,59

Kijk is naar deze knapperds! Er zit voor ieder type wel een kleur bij! Zeker de eerste drie moet en zal ik in mijn bezit krijgen. De laatste vind ik ook prachtig maar ik ben bang dat deze niet zo mooi bij mijn huidskleur past.

 

 

 

 

Catrice Nude Purism

 

Pure Shimmer Highlighter €4,59

 

Ook deze highlighter is een mooierd! Waar de meeste highlighters een roze of gele ondertoon hebben, valt deze er precies tussen. Door de bruine kleur is hij ook uitermate geschikt om te gebruiken in de zomer als je huid een lekker kleurtje heeft gekregen.

Catrice Nude Purism Nail Lacquer C01 Taupe-less Catrice Nude Purism Nail Lacquer C02 Barely Pink Catrice Nude Purism Nail Lacquer C03 Pure Blue Catrice Nude Purism Nail Lacquer C04 Naked Brown

 

Nude Nail Lacquer €2,99

 

Dit zijn echt mijn kleurtjes, lekker zacht en neutraal met een mooi kleurtje erin. Omdat ik vrij sterke nagels heb en mijn nagellak daarom vaak meerdere dagen blijft zitten, vind ik het belangrijk als die dan ook een kleur heeft die ook bij de kleur van mijn kleding staat. Met deze zachte kleuren is dat heel makkelijk!

 

En dat was eigenlijk de hele collectie al. Hoewel de vorige LE net in de winkels ligt, kan ik niet wachten tot deze uit komt!

Catrice Nude Purism is in maart te verkrijgen bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat ga jij aanschaffen van deze nieuwe LE?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Preview Catrice LE “Nude Purism”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge