Video Shoplog Action, Kruidvat, Hema " Geurkaarsjes, Citaten en To Do lists"

Video Shoplog Action, Kruidvat, Hema ” Geurkaarsjes, Citaten en To Do lists”

Schermafbeelding 2015-01-18 om 11.56.52

Hoi
Vandaag heb ik alweer een stoplog voor je! Ik laat je zien wat ik allemaal bij de Action, Kruidvat en Hema heb gekocht!

Waar haal jij je geurkaarsen meestal?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “Video Shoplog Action, Kruidvat, Hema ” Geurkaarsjes, Citaten en To Do lists”

  1. Nou….dat armbreien heb ik ook geprobeerd en het lijkt makkelijker dan het is. Of het ligt aan mij. Kan ook. Ik werd gek na een uur. Overigens wil ik je wel een tip geven: Ik heb exact dezelfde wol gebruikt tijdens het armbreien. Het wordt een supermooie sjaal, maar je moet tijdens het breien géén zwarte broek aan doen, want de wol geeft nogal wat pluis af. Ik zat onder de pluis toen ik … het opgaf. Ik heb je blog nu pas ontdekt. Volgde je al wel op Instagram. Ga eens even verder neuzen. Leuk! Succes met het breien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge