Lush Wishlist Voorjaar 2015 "Valentijn en Bubbels"

Lush Wishlist Voorjaar 2015 “Valentijn en Bubbels”

PicMonkey Collage

Op een aantal andere blogs heb ik al vaker zo’n leuke wishlist voorbij zien komen. Al een tijdje leek het mij een leuk idee om ook zo’n lijstje te maken maar ik miste de inspiratie overwat ik dan zo’n lijstje kon gaan maken. Tot ik een mail in mijn inbox had van Lush met de nieuwe Valentijns collectie. Ik heb dus uit deze collectie en uit de reguliere collectie wat producten gepikt die ik de volgende keer echt in mijn mandje ga gooien bij de Lush. Om jou ook wat inspiratie te geven en je wat producten te laten zien van de Valentijns collectie ( die al in de winkels ligt!), heb ik dit lijstje samen gesteld!

PicMonkey Collage

 

Pince Charming

 

Als eerste de prachtige roze douchegel genaamd “Prince Charming”. In deze douchegel is onder andere granaatappelsap, grapefruit en vanille gebruikt. Lijkt mij echt een heerlijke combinatie!

€7,95 voor 100 gram

Ultrabalm

Dan de Ultrabalm. Dit is een dikke balsem die je echt voor van alles en nog wat kan gebruiken. Zo kan je hem op een droge huid gebruiken, voor je lippen en ga zo maar even door. Een multifunctioneel product dus.

€15,75

Love Locket Ballistic

Dan het mooie hartje genaamd “Love Locket Ballistic”. Ook in dit valentijns product is vanille gebruikt, samen met neroli en jasmijn. Heerlijk zoet en een beetje bloemig dus!

€10,75

Shampoo Bar Tin

Dan een tinnetje wat ik echt nog moet hebben. Sinds een tijdje gebruik ik een shampoo bar van de Lush en ik heb dus nog geen tinnetje. Absoluut niet handig dus! Daarom staat deze ook op mijn wishlist

€2,05

Unicorn Horn Bubble Bar

Dan de laatste en dat is deze schattig ogende Bubble Bar. Deze “Unicorn Horn Bubble Bar”, deze Bubble Bar heeft de geur van neroli en lavendel en geeft heerlijke bubbels. Lijkt mij fijn!

€5,25

Wat staat er bij jou op jouw Lush Wishlist?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

Bron  afbeeldingen: Lush.nl

2 thoughts on “Lush Wishlist Voorjaar 2015 “Valentijn en Bubbels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge