Spam Je Blog of YouTube Account!

Spam Je Blog of YouTube Account!

large-1

Ik ben zoooo blij! De afgelopen tijd heeft De Beautykoffer een enorme groeispurt gehad terwijl ik juist had verwacht dat, door het verminderen van artikelen per week, alles juist achteruit zou gaan. Super tof!

Zo heb ik op mijn Instagram de 900 volgers bereikt en is mijn Facebook pagina ook flink gegroeid met meer dan 250 likes. Ook Twitter groeit lekker door en op Youtube zijn er al meer dan 160 mensen geabonneerd. Tuurlijk zijn dit mini getalletjes voor de grotere onder ons maar ik ben hier absoluut blij mee!

Zelf maak ik vaak gebruik van een Spam je blog artikel. Natuurlijk om mijn eigen blog te spammen maar ook om nieuwe blogs te leren kennen. Daarom geef ik jou vandaag de kans om je YouTube kanaal of Blog te promoten.

En natuurlijk zou ik het super leuk vinden als je je abonneert op een van mijn social media accounts ( of allemaal) :).

Spamse!

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

17 thoughts on “Spam Je Blog of YouTube Account!

 1. Nou, ik vind het flinke getallen hoor! Ik doe het je niet na! Geniet er maar lekker van. Ik ben je vorige week op Instagram tegengekomen en zo ook weer op jouw blog terecht gekomen. Ik zal ook eens op je Youtube kanaal kijken. Zelf heb ik geen Youtube maar wel een eigen blog: http://mijnkladblog.nl/. Het is een persoonlijk blog over hoe ik probeer om te gaan met mijn chronische depressie en sociale fobie. Ook kan je er lezen hoe ik onlangs herstelde van mijn eetstoornis. Tof dat we hier even mochten spammen!

 2. Leuk dat je site zo groeit en je dus steeds populairder wordt 🙂 . Ik hoop dat mijn blog ook ooit gaat groeien qua volgers en populariteit. Mij blog is rosasalindesimone.wordpress.com en het is een persoonlijk blog waar ik o.a. blog over dingen die ik interessant/leuk/boeiend genoeg vind om te delen. En oja! leuk dat we op je blog moge spammen.

 3. Wauw je mag super trots zijn! Ik heb nu 103 likes op Facebook en 71 abonnees op youtube. Ben er ook best trots op , als is dit inderdaad voor de grote niks. Bloggen en filmpjes maken doen wij natuurlijk omdat wij het zelf hartstikke leuk vinden, maar als mensen je filmpjes en blog dan ook nog eens bekijken geeft het stiekem wel een heel erg leuk gevoel. Ik hoop dat je blog steeds verder zal groeien!

  Mij blog is http://www.joyspiration.nl . Het is een erg persoonlijke blog over beauty, lifestyle en mindstyle. Ik ben zelf chronisch ziek en wil alle andere zieken onderons laten zien dat je ook nog een leuk leven kan hebben al ben je beperkt. Ook zal je een dosis humor vinden omdat dat mij echt te been houdt.
  Dit is mijn youtube kanaal : https://www.youtube.com/user/joyspirationx

  Kusjes,
  Joyce

 4. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 5. Super leuk om te zien dat je blog groeit. Gefeliciteerd met het behalen van de 900 op instagram. Heel toff. Het is ook super lief dat we mogen spammen.

  Op enixamo.blogspot.com blog ik over verschillende onderwerpen “beauty, lifestyle, fashion, personal enz.” 5 dagen in de week vind je een artikel op mijn blog. Dit kunnen hele verschillende dagen zijn. Dus het is altijd een verassing of er iets online komt. Je kunt me ook volgen op bloglovin om het bij te houden. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt en je abonneert.

  Veel liefs, maxine

 6. Hoi! Leuk om even te mogen spammen 🙂
  Mijn blog gaat over nail art en ik blog op weeklynailart.blogspot.nl
  Elke week zet ik er een nieuwe (zelfgemaakte) nail art tutorial op!
  xx Eva

 7. Oooppss… beetje te laat! Is dat erg?! Iig bedankt dat ik mag spammen 🙂 Ik ben Madeleine, 25 jaar en ik blog op http://www.madeleinelifestyle.wordpress.com (Ik hoop gauw over te kunnen gaan op mijn eigen domein). Ik blog over beauty, fashion, persoonlijke dingen, vrije tijd en gewoon dingen die in mij opkomen die niet beauty-, fashion gerelateerd zijn. Verder ben ik sinds een maandje bezig met YouTube, het was best een grote stap maar ik vind het leuk 🙂 Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt 🙂 Ik ben ook te volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin. Dat kan je allemaal vinden op mijn blog! Liefs. PS. Bedankt voor het spammen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge