Wat ik heb gegeten 24-01| De Beautykoffer "Muesli en Spaghetti"

Wat ik heb gegeten 24-01| De Beautykoffer “Muesli en Spaghetti”

image

Hoi,

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn eetpatroon van zaterdag 24 januari. Ik hoop dat je het leuk vind om te zien wat ik allemaal naar binnen werk hihi. By the Way, ik volg een dieet via Diplan, er is dus ook via het Diplan vastgesteld wat en hoeveel ik moet/mag eten. Voordat ik daar vragen over krijg hihi! Kijk je mee?

image

 

Ik start de dag met een bakje muesli ( homemade!) en soya yoghurt ( die je niet ziet liggen door de muesli hihi) en twee crackers met kaas en kipfilet.

image

 

Als tussendoortje neem ik rond half elf een kiwi en een Liga fruitkick.

image

 

Rond half een begint mijn maag te knorren en neem ik een flink gevulde salade. Deze bevat taugé, komkommer, tomaat, spinazie en garnalen. Lekker!

image

 

Om vier is het tijd om weer wat te eten en neem ik een mandarijntje en een bakje (blauwe bessen) soya yoghurt.

 

image

 

Als avondeten nemen we spaghetti met een prutje van aubergine, tomaten en linzen. Yummy en ontzettend vullend!

image

 

S’avonds is het nog tijd voor een bakje soya yoghurt en dan is alles weer op voor vandaag! Zoals je ziet eet ik flink wat op een dag. Ik vind dat zelf erg lekker want ik houd nou eenmaal van eten! Het Diplan is daarom voor mij het uitgelezen “dieet” ( het is meer een voedingspatroon) omdat je dus nooit ( echt nooit) honger hebt, mits je je aan het patroon houd!

Wat vind jij van dit eetdagboekje en zou je het leuk vinden om vaker een eetdagboek tegen te komen op De Beautykoffer? Let me know!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Wat ik heb gegeten 24-01| De Beautykoffer “Muesli en Spaghetti”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge