8 Irritaties waar alleen vrouwen mee te maken hebben

8 Irritaties waar alleen vrouwen mee te maken hebben

large-12

Laatst zat ik mij ontzettend te irriteren terwijl ik mij op zat te maken, alles ging gewoon mis! En omdat ik mij ging beseffen dat wij vrouwen daar allemaal wel eens last van hebben, leek het mij een mooi moment om elkaar te steunen in deze moeilijke momenten en je te troosten, je bent niet de enige die deze frustraties heeft! Lees je mee?

 • Het laatste likje mascara zit net op je wimpers als jij een nies aanval voelt aankomen. Dat word boenen!

 

 • Vandaag wil jij je wimpers een beetje extra krul geven en daarom pak je de wimperkruller erbij. Fanatiek ga je aan de slag tot je de wimperkruller dicht knijpt met daartussen een velletje van je ooglid, OUTCH!

 

 • Je hebt ontzettend haast voor die belangrijke afspraak en neemt daarom je make up mee om je in de trein verder op te maken. Eenmaal in de trein kom je erachter dat je je oogpotlood misschien beter even had kunnen slijpen… handig!

 

 • Je hebt net je nagels gelakt als je deurbel gaat. Je haast je naar de deur en als je even later terug op de bank zit zie je dat je weer opnieuw kan beginnen met lakken….

 

 • Je wilt je wimpers extra volume geven en daarom ga je enthousiast te werk met het borsteltje. Misschien iets te enthousiast want met het borsteltje raak je je oog! AUW!

 

 • Die prachtige nieuwe oogschaduw is jou favoriet! Tot je hem uit je handen laat vallen en hem in duizenden stukje uiteen ziet springen op de badkamer vloer.

 

 • Je wist zeker dat die mascara waterproof was, tot je je spiegelbeeld in het raam ziet, of is dat een panda?

 

 • Extra tijd besteed jij aan het krullen van je haar en na dik een uur ben je helemaal tevreden. Helaas voor jou is dat van korte duur als je door de regen naar je werk moet lopen, zonder paraplu!

 

Aan dit soort dingen kan ik mij echt ontzettend ergeren! En wat is jou ultieme frustratie moment?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

Bron Foto

 

14 thoughts on “8 Irritaties waar alleen vrouwen mee te maken hebben

 1. Haha, sommige dingen herken ik wel! Of het nagels lakken en je moet naar de wc!! Maar ik heb een super topcoat die snel droogt hihi.

  Ik stijlde vroeger altijd mijn haar en dan regende het ook of ging het weer krullen!

  Leuk artikel! XXX

 2. Haha heel leuk geschreven Daphne!
  Ik was vorige week heel enthousiast aan t contouren voordat ik ging werken en het werd echt top much, omdat ik een bronzen met koele ondertoon heb ging het er een beetje grijzig uit zien. Ik kreeg het niet ‘verbeterd’ en besloot er een klein beetje af te halen door met een make-up doekje te deppen, gevolg; een grote rode plek in t midden van m’n bronzer die ik niet meer mooi weggewerkt kreeg. En ja, zo heb ik gewerkt die dag..

  Wat een ellende is die make-up af en toe hè? haha

  Liefs Danique

 3. gelukkig herken ik me in niet zoveel. en als ik moet niezen als ik net me mascara op heb hou ik gewoon me neus dicht. ik weet dat dat slecht is, maar me mascara opnieuw doen is ook slecht voor me humeur haha.
  X diana.

 4. Ik draag (soms) contactlenzen en ben allergisch voor van alles en nog wat, dus ik herken dit niet… Want oogmake-up draag ik dus amper.
  Zo’n wimperkruller kon ik ook nooit mee overweg. Wat een martelwerktuig!

 5. Haha leuk artikel. Vooral het niezen als je net mascara hebt opgedaan heb ik regelmatig. Heeel vervelend, vooral als je net een hele oogschaduw look hebt gemaakt. De rest heb ik gelukkig niet zo heel vaak. Wat betreft die krullen.. als ik zie dat het gaat regenen sla ik het krullen uit principe al over haha. Met mijn volle bos ben ik er namelijk echt wel drie kwartier mee bezig.

 6. Wauw, zó herkenbaar dit! Echt leuk geschreven 🙂 Af en toe kan ik nogal eens klunzig zijn, en dat gevallen oogschaduwpaletje komt bij mij regelmatig voor… En die gelakte nagels als de postbode komt: het lijkt wel of we onze timing op elkaar afstemmen, gisteren had ik dat nog, haha!

 7. Haha, sommig zijn echt mega herkenbaar. Gebeurt me echt te vaak eigenlijk dat ik van dit soort klunzige dingen doe. Of dat ik bijvoorbeeld in slecht licht blush op heb gedaan en later zie dat het echt too much is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge