Januari Whatskeburt 2015 " Merengues, DIY's & 35 Kilo Afvallen"

Januari Whatskeburt 2015 ” Merengues, DIY’s & 35 Kilo Afvallen”

large-13

Bron Foto

Een nieuw jaar en een nieuwe maand.  Vandaag laat ik je zien wat ik in januari heb gedaan! Lees je mee?

image

Ik startte de maand met het maken van een nieuwe lading granola. Stiekem vind ik de crunchy muesli van de Lidl ( met ontzettend veel suiker en chocolade) het lekkerst maar die is niet zo gezond als wanneer ik het zelf maak!

image

Ik heb lekker veel in bad gelegen met een van mijn gekregen Lush producten. Zo ging ik onder andere met dit heerlijke cadeautje in bad! ( Golden Wonder).

image

En met het koude weer had ik vaak een lekkere warme trui aan. Deze trui kocht ik bij de Primark en ik ben helemaal verliefd op dit schattige kattenkoppie!

image

Bobje had het ook koud en besloot dus maar onder het dekentje te gaan liggen, wat een droppie is het toch ook!

image

Ik kocht deze statement ketting ( en ringen) bij de H&M en ondanks dat ik een beetje bang was dat ik hem niet zo vaak zou dragen, heb ik hem al heel vaak om gehad. Ik ben er stiekem best wel dol op hihi.

image

Dankzij Frances van Foodgloss ontdekte ik deze omeletwraps en er ging een wereld voor mij open ( de wereld van omeletwraps hihi). Wat is het heerlijk en wat kan je veel combinaties maken, JUM!

image

Om even in de food sferen te blijven maakte ik ook nog eens merengues. Hoewel ze heel erg bros waren, vielen ze goed in de smaak!

image

En als klap op de vuurpijl maakte ik ook nog eens oliebollencake, ideal als je oliebollenmix over hebt en een stuk gezonder dan een normale oliebol.

image

Verder at ik heeeul erg veeul clubsandwiches, vervelend hoor zo’n dieet waarbij je veel moet ( mag) eten :).

image

Ik vond een manier op zelf je eigen Statement Shirt te maken en ik was razend enthousiast. Ik heb ook al een aantal topjes besteld waar ik wat leuks op ga maken zodat ik in de zomer daar lekker in rond kan lopen! Hier is ook al een video online over gekomen

image

Deze kwasten kwamen binnen en wat ben ik er enthousiast over! Van de week komt er een artikel over online en vertel ik je er alles over!

image

Ik kocht een nieuwe ladekast bij de Ikea om mijn make up in op te bergen. Super blij mee!

image

Ik plaatste een artikel over mijn afvalrace ( hier terug te lezen) en wat was ik zenuwachtig! Het is toch heel persoonlijk… Gelukkig werd het goed ontvangen, sterker nog, het is mijn best bekeken artikel ooit en ook de reacties waren ongelooflijk! Zo lief! Dat doet me goed

En dat was januari alweer. Wat vloog deze maand weer voorbij zeg. Februari word hopelijk een maand waarin we wat mooie zonnige dagen krijgen, de Pfeiffer voorruit gaat en er genoeg gelachen word.

Wat heeft januari jou gebracht?

Liefs

7 thoughts on “Januari Whatskeburt 2015 ” Merengues, DIY’s & 35 Kilo Afvallen”

  1. Oh wat ziet die cake er heerlijk uit en wat ben je toch een prachtig mens! Zo knap hoe je open bent over je gewichtsverlies. Je hoeft je niet te schamen hoor. Wees trots op wat je bereikt hebt. Helemaal top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge