Unboxing Prettybox Januari 2015

Unboxing Prettybox Januari 2015

DSC_0945

Hij is er weer! Ik ben altijd een beetje blij als de Prettybox binnenkomt want dit is gewoon mijn cadeautje elke maand weer, haha! En hoewel ik de afgelopen boxen niet super enthousiast was, kan ik je nu al verklappen dat deze box veel goed maakt! Ik ga je een kijkje geven in deze box en laat je alle producten apart zien. Lees je mee?

DSC_0951 DSC_0953

Aden Cosmetics Mini Polish Set €12,00

Het eerste wat ik tegen kom is dit super kleurrijke setje van Aden. Dit is volgens de Prettybox een internationaal beuatymerk met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ik heb een heel leuk setje met vijf nagellakjes gekregen. Alle kleurtjes zijn blauw/ groen en er zitten verschillende finishes in. Zo zit er een crematie lak in, maar ook een aantal chrome pakjes. Super leuk!

DSC_0956

Cotton 100 Revitaliserende Doekjes €1,99

Het volgende wat ik tegenkom is dit pakje met reinigingsdoekjes van het merk Cotton 100. Ik ken het merk niet maar ik moest toevallig wel weer wat doekjes gaan kopen dus deze komen goed van pas!

DSC_0948

Eucerin Body Lotion €2,50

Ook dit tubetje zat in de box. Dit is een body lotion voor onder de douche van Eucerin. Ik weet van het bestaan van bodylotions die je onder de douche kunt gebruiken maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Deze gaat dus lekker uitgetest worden!

DSC_0946

Golden Care Hand & Body Lotion €7,95

Dan kom ik nog een body product tegen en dat is deze Hand & Body lotion van Golden Care. Ik heb een zwak voor fruit geurtjes en oh my… Deze geur is echt goddelijk. Hij ruikt naar super rijpe perzikken, of een perzikmilkshake… Iets heerlijks met perzik in ieder geval. Ik moet mij bedwingen dit product niet op te eten haha.

DSC_0959

Boho Cosmetics Eye/Lip Pencil €5,80

Het laatste product wat ik tegen kom is dit oog en lip potloodje. Wat een gave kleur! Ik zou deze sowieso voor mijn lippen gaan gebruiken omdat ik precies zo’n lippenstift heb. Maar ook als oogpotlood wil ik hem echt eens gaan proberen!

DSC_0943

En dat was ( op een paar foldertjes na) alles wat er in deze Prettybox zat. Ik ben echt heel erg tevreden! Normaal zit er wel een product in waar ik niets mee kan maar deze producten wil ik allemaal gaan gebruiken en proberen. Super leuk! Good Job PrettyBox!

Wil jij ook een abonnement op de Prettybox? Klik dan hier om naar hun website te gaan.

Wat lijkt jou een fijn product?

Liefs

3 thoughts on “Unboxing Prettybox Januari 2015

  1. Wat leuk om hem nu ook bij jou te zien! Ik heb vorige week precies dezelfde box ontvangen om eens uit te testen, en ik vind de producten die erin zitten ook erg tof! Het enige verschil is dat mijn lakjes allemaal in roze tinten zijn, ook leuk 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge