Review: RealTechniques Dupes van LightInTheBox " Goedkope Kwasten van Topkwaliteit"

Review: RealTechniques Dupes van LightInTheBox ” Goedkope Kwasten van Topkwaliteit”

DSC_0945

Ik heb al jaren lang dezelfde kwasten. Op zich is dit prima maar sommige van deze kwasten zijn al zo veel gebruikt dat ze er niet helemaal meer mooi uit zien. Daarom vond ik het wel tijd worden om een nieuwe set aan te gaan schaffen en vandaag vertel ik jou daar meer over. Lees je mee?

Ik begon met het zoeken van een nieuwe set en al snel kwam ik uit bij RealTechniques. Wat een prachtige sets zijn dat! Maarja, als ik al mijn kwasten wilden vervangen zou ik meerdere sets nodig hebben en dat vond mijn portemonnee al snel iets te pijnlijk worden. Daarom ben ik verder gaan zoeken en al snel kwam ik op de website van LightInTheBox.nl . Hier vond ik de perfecte set voor de perfecte prijs!

DSC_0945

Deze mooie set van het merk Sedona bestaat uit 20 kwasten. Hierin zitten echt alle kwasten die ik nodig had en nog veel meer! Zo zitten er meerdere foundationkwasten in, een poederkwast, een blushkwast, oogschaduwkwasten en ga zo maar door. Ik vind het echt een ideale set! Daarbij komt dat de prijs ook ontzettend meeviel en al snel had ik hem besteld.

Ik had de bestelling vrij snel binnen ( ongeveer na een week) maar dit kan nogal verschillen heb ik gehoord, je zal er dus misschien wel even op moeten wachten ( ongeveer 20 dagen) maar het is het meer dan waard.

DSC_0947 DSC_0948

De kwasten zijn namelijk allemaal van prachtige kwaliteit! De haren zijn mooi en vol en vallen niet of nauwelijks uit. Ik heb de kwasten ook al eens gewassen en ook dat doorstaan de prima.

DSC_0949 DSC_0952

Conclusie.

Wat ben ik ontzettend blij met deze set! En ik mag best zeggen dat ik een meut ben met kwasten haha!

De kwastenset kost €31,02 en is via deze link te koop.

Wat is jou favoriete kwastenmerk?

Liefs

4 thoughts on “Review: RealTechniques Dupes van LightInTheBox ” Goedkope Kwasten van Topkwaliteit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge