DM Shoplog " P2 en Balea"

DM Shoplog ” P2 en Balea”

DSC_0949

Hoi Hoi!

Afgelopen weekend was ik eventjes in Duitsland en natuurlijk benutte ik de kans om even door de DM Drogist te snuffelen. Je snapt natuurlijk wel dat ik dan niet met lege handen naar huis ga, hihi! Toen ik op Instagram vroeg of jullie geïnteresseerd waren in een shoplog werd er volmondig ja gezegd dus, zoals beloofd, vandaag een shoplog van mijn DM Goodies!

DSC_0951

Allereerst deze heerlijke douchegels van Balea. Ik ben nog niet bekend met Balea Douchegels maar alleen de geur al was overtuigend genoeg om er drie van in mijn mandje te kieperen! Balea Douchegel €0,55.

DSC_0959

Ook deze bodypeeling wilde ik niet laten liggen. Een geur van appeltjes en kaneel? Yes Please! Dit is echt mijn favoriete geurtje in de winter dus dan kan een peeling met dit geurtje niet overgeslagen worden! Balea Peeling €1,45.

DSC_0960

Ook deze schattige mini’s van Treaclemoon moesten mee. Ik ben normaal niet zo van gember ( beter gezegd, ik vind het echt verschrikkelijk) maar in deze producten vind ik het heerlijk fris! Treaclemoon  mini €0,95.

DSC_0953Dan mijn spulletjes van P2 te beginnen met deze twee prachtige lakjes!

DSC_0955

Al eens eerder kocht ik een liquid sand lak van P2 en die beviel echt super! Toen ik deze stoere kanjer zag kon ik hem dan ook niet weerstaan. P2 Sand Style €1,95.

DSC_0954

 

En hoe gaaf is de paarse? Dit lakje heeft een leren finish, een soort semi mat, wat ik echt gaaf vind. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe deze op mijn nagels gaat staan! P2 Leather Matte €2,45.

DSC_0966 DSC_0967

Dan heb ik ook nog twee lidpotloodjes van P2 gekocht. Een nudekleur en een rode. Ik heb namelijk niet zo veel potloodjes en ik vind het bij sommige lipsticks wel handig om er eentje te gebruiken. P2 Perfect Color €1,95 & P2 Perfect Look €1,75.

 

DSC_0968

Ook deze lipstick van Essence moest mee in mijn mandje. Ik was nog op zoek naar een ” My Lips But Better” lipstick en ik hoop dan ook dat deze dat een beetje kan waarmaken! Essence Longlasting Lipstick €2,25.

En dat waren de spulletjes die ik bij de DM heb gekocht. Is er nog iets waarvan je graag een review wilt zien op De Beautykoffer, laat het dan even achter bij de comments!

Ben jij wel eens bij een DM Drogist geweest?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

15 thoughts on “DM Shoplog ” P2 en Balea”

  1. Deze zomer zal ik denk ik wel een DM bezoeken. Met al die shoplogs op de blogs krijg ik genoeg inspiratie! Een lakje gaat er zeker komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge