Sneak Peak Catrice LE Dolls Collection " Nagelriem tattoo's en Blush Ballen"

Sneak Peak Catrice LE Dolls Collection ” Nagelriem tattoo’s en Blush Ballen”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cartrice komt weer (?!?!) met een nieuwe LE ( Limited Edition)! Wauw, wat is het merk lekker op dreef de afgelopen tijd. Zo is de nieuwe LE net in de winkels te verkrijgen en nu kreeg ik alweer in een mailtje dat er een nieuwe komt. Geinspireerd op de Poppen look Deze LE, de Doll’s Collection, komt in maart online en bevat een aantal zeer bijzondere producten! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Doll's Collection Ball Blush C01-Top View Doll's Collection Ball Blush

Allereerst dit aparte dingetje. Dit is de zogenaamde ” Ball Blush”. Een blush dus, in de vorm van een balletje die je over je wangen kan wrijven voor een instant blush. Hier ben ik heel benieuwd naar! €3,99.

Doll's Collection Doll Lashes

 

Wimperextensions. Niet zo bijzonder zou je in eerste instantie denken, maar als je goed kijkt zie je onder de grote wimpers nog een rijtje kleintjes zitten. Die zijn speciaal gemaakt voor je onderwimpers, apart! €4,99.

 

 

Doll's Collection Glamour Doll Mascara-OpenDoll's Collection Glamour Doll Mascara

 

Ook een nieuwe mascara mag niet ontbreken voor een poppige look! Deze mascara zal je wimpers volume geven en lengte. €3,99.

Doll's Collection Matt Dip Eyeliner

 

En natuurlijke moet een nieuwe eyeliner er dan ook bij! Deze matte eyeliner is de perfecte finish op een mooie sixties look! €2,99.

Doll's Collection Satin Matt Eye Shadow Doll's Collection Satin Matt Eye Shadow Doll's Collection Satin Matt Eye Shadow

 

Oogschaduws mogen natuurlijk niet ontbreken in een LE. Daarom brengt Catrice deze zachte pastelkleurtjes met een satijn matte finish uit. €3,79.

Doll's Collection CuticleTattoos

En wat is dit voor aparts?! Dit zijn cuticle ( nagelriem) tattoos?! Zoals je op het plaatje kan zien plaats je deze dus op je vingers langs je nagels. Bijzonder maar wel gaaf! €2,29

Doll's Collection Nail Lacquer Doll's Collection Nail Lacquer Doll's Collection Nail Lacquer Doll's Collection Nail Lacquer

 

En last but not least komen er natuurlijk ook lakjes mee met deze LE. Allemaal in een zachte pastel kleur met allerlei verschillende finish. €2,79.

Ik vind deze LE super geschikt voor de voor de lente en ik ben wel heel benieuwd naar de blush, nepwimpers en de cuticle tattoos! En jij?

De LE zal vanaf midden maart in de winkels te vinden zijn.

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Sneak Peak Catrice LE Dolls Collection ” Nagelriem tattoo’s en Blush Ballen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge