Review Nourishing Face Cream van ThePinkCowBrand

Review Nourishing Face Cream van ThePinkCowBrand

DSC_0971

Een aantal weekjes geleden werd mij gevraagd of ik een product wilden testen van het merk ThePinkCowBrand. “Watte?” Net als heel veel Nederlanders was ik niet bekend met dit merk. Door mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik best wat ervaring met verschillende merken en ben ik dus zeker niet de makkelijkste om te overtuigen van een merk of product te gaan houden. Tot ik wat meer te lezen en te zien kreeg van ThePinkCowBrand. Dit merk vertegenwoordigt vrijwel alles wat ik graag in verzorgingsproducten zie! Daarom was en ben ik ontzettend blij met TheFaceCream en vandaag wil ik jou graag vertellen waarom! Lees je mee?

DSC_0970

Allereerst wil ik graag even wat vertellen over het merk. Meestal doe ik dit niet want dit is voor velen niet zo interessant maar omdat ik zelf zo happy ben met een merk als ThePinkCowBrand moet ik je echt even wat achtergrond informatie geven!

DSC_0975

ThePinkCowBrand vind zijn oorsprong in Nieuw Zeeland. Dit is namelijk de plek waar het hoofdingredient van alle producten word ” verzameld”. Wil je weten wat? Niet schrikken, maar het hoofdingredient is biest. Biest is de melk die een koe ( en elk ander zoogdier) afgeeft direct na de geboorte. Hierin zitten alle gezonde stoffen om te zorgen dat de baby een goede start van het leven heeft. Voor verzorgingsproducten is dit een super product aangezien dit het meest krachtige, cel herstellende natuurlijke ingredient is zover bekend. De biest van ThePinkCowBrand ( begin je de koe al te begrijpen) komt van een ranch in Nieuw Zeeland waar de koeien lekker mogen genieten van weides en gras.

DSC_0977

Buiten het feit om dat de producten dus biest bevatten, wat zoals net verteld een natuurlijk product is, is er geprobeerd de producten zo natuurlijk mogelijk te maken. Zo bevatten de producten geen parabenen, geen chemicaliën, geen alcohol, geen mineralen olieen en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dat dames, is de reden waarom ik er zo waanzinnig enthousiast over ben! De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat steeds meer mensen negatief reageren op alle niet-natuurlijke ingrediënten in verzorgingsproducten. Zo is de een allergisch voor parfum, de ander overgevoelig voor alcehol en ga zo maar even door. Doordat er in vrijwel elk merk wel wat zit, is het voor veel mensen moeilijk om een product te vinden wat voor 100% werkt. Daarom ben ik dus super blij dat er een product op de nederlandse markt komt wat volledig is gewijd aan het verzorgen, kalmeren en beschermen van onze huid zonder dat er stoffen inzitten die tegen kunnen werken of zelfs irriteren.

DSC_0978

Maargoed, genoeg over het merk zelf, nu even over de gezichtscrème.

DSC_0981

Allereest de verpakking die echt een dikke 10 verdiend! Niet alleen vind ik hem er netjes en chique uitzien, hij is ook nog eens ontzettend fijn in gebruik. Zo bevat de verpakking een pompje die precies de goede hoeveelheid crème afgeeft. Zo heb je dus geen gedoe met te veel of te weinig crème en doe je er dus lekker lang mee.

DSC_0982

Wat mij gelijk brengt op de crème zelf, want wat is deze zuinig in gebruik! Met een heel klein pompje kan ik heel mijn gezicht doen. Ideaal! Daarbij voelt mijn gezicht heerlijk zacht en gevoed na het opbrengen van de crème, zonder dat hij vettig is. Daardoor is de crème dan ook geschikt voor alle huidtype.

Een aantal dingen die mij op zijn gevallen na 1 week gebruik:

– Mijn huid is gehydrateerd en trekt niet meer.

– Schilfertjes zijn verdwenen.

– Porienen zijn kleiner/ minder zichtbaar.

– Foundation blijft mooier zitten.

Dit vind ik nogal wat, na 1 week gebruik. Ik ben hier echt ontzettend blij mee, zeker omdat ik de afgelopen weken een, voor mijn doen, moeilijke huid had met best wat onzuiverheden en eczeem.

Zoals je merkt ben ik ontzettend enthousiast en blij met deze crème!

De creme is op dit moment nog niet te koop in Nederland maar dat gaat niet lang meer duren. Voor die tijd kan je TheFaceCream via de website van ThePinkCowBrand  bestellen voor $59,00 en zodra het merk in ons kikkerlandje te koop is zal ik dat in deze post erbij zetten en het via Social Media delen met jou!

Bedankt voor het lezen!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

* €

 

5 thoughts on “Review Nourishing Face Cream van ThePinkCowBrand

  1. Hoi Daphne,
    Wat een mooie créme, helaas te prijzig voor moi. Anyways.. ik vind je site te gek en heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award! Kom snel neuzen op ZoMijntje.nl voor meer info over jouw virtuele kadooje. ^_~
    Fijn weekend, Groetjes en liefs,
    Mijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge