Elke dag een stukje Geluk #1

Elke dag een stukje Geluk #1

image

Soms sta je niet genoeg stil bij de kleine dingen die het leven leuk kunnen maken. Althans, zo iemand ben ik. Ik heb best mijn momenten dat ik nadenk over wat er in mijn leventje speelt maar vaak genoeg realiseer ik mij niet dat een dag heel leuk kan zijn door een kleine gebeurtenis. Daarom heb ik mijzelf de afgelopen week verplicht om elke dag iets op te schrijven waar ik gelukkig van werd. Elke dag een stukje geluk dus. En die wil ik graag met je delen.

image

Maandag.

Linzen stoofpotje.

afgelopen maandag maakte ik een heerlijk linzen stoofpotje. Lekker warm en flink gekruid, jummie! Daar heb ik lekker van zitten smullen.

Dinsdag.

Minder vermoeid.

Dinsdags had ik ( voor mijn doen) best een goede dag qua vermoeidheid. Ik merkte echt wel dat ik de dag ervoor gewerkt had maar het was een stukje minder dan de afgelopen weken. Elke stapje vooruit is er een!

Woensdag.

Inspiratie.

Woensdag had ik savonds opeens zij om een artikeltje te schrijven. En dat ging heerlijk!

image

Donderdag.

Havermoutpizza.

Dankzij het recept van een lief vriendinnetje kon ik savonds genieten van een super lekkere havermout pizza. Wat was dat lekker zeg!

image

Vrijdag.

Konijntje.

Twee weekjes geleden is een van onze konijntjes overleden en bleef ons dametje zielig en alleen achter. Daarom gingen wij vandaag een vriendje voor haar ophalen. Zo cute!

Zaterdag.

Bijkletsen.

Zaterdag heb ik even heerlijk bij kunnen kletsen met een vriendinnetje.

Zondag.

Wandelen.

Het zag er zo lekker zonnig uit dat we besloten een stukje te gaan wandelen. Na een klein rondje was ik koud, moe maar zo voldaan! Heerlijk om even buiten te zijn.

En dat waren mijn stukjes geluk van afgelopen week. Wat waren jou geluksmomentjes?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Elke dag een stukje Geluk #1

  1. Sinds twee weken schrijf ik iedere dag een woordje op in mijn agenda. Mijn psycholoog noemt het een positiviteitsdagboek. En het helpt! Als ik nu mijn agenda pak denk ik: Oh ja, dat was heerlijk die dag en oooh ja, dat heb ik ook nog gedaan deze week. Even wat vaker stil staan bij de fijne momenten in het leven. Net als jij doet in dit artikel. 🙂
    Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 29My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge