Review P2 Leather Matte Nailpolish 030 Fashion Star

Review P2 Leather Matte Nailpolish 030 Fashion Star

DSC_0954

Een aantal weekjes geleden heb ik een bezoekje gebracht aan de DM drogist in Duitsland ( klik hier voor de shoplog) en daar heb ik een aantal hele mooie producten van het merk P2 gekocht. Vandaag wil ik jou een wel heel aparte nagellak laten zien, met een bijzondere finish! Lees je mee?

Ik heb het over deze leather matte lak van P2. Deze is er in een aantal kleurtjes maar omdat we richtig het lekkere weer gaan vond ik een vrolijke kleur wel toepasselijk, daarom koos ik voor deze heerlijke, bijna schreeuwende, paars/ roze kleur. Zo’n kleur heb ik nog niet in mijn verzameling en leek mij wel een leuke uitbreiding.

Het fijne van de P2 nagellakjes is dat ze een goed kwastje hebben waarmee je de nagellak fijn kunt opbrengen. Hiermee kan je super precies werken! Daarbij had de steel fijn vast, wat ook niet onbelangrijk is!

DSC_0980

En dan natuurlijk de nagellak zelf want dit is wel echt apart! Tijdens het opbrengen lijkt het lakje op elk ander lakje, maar zodra hij wat droogt begint hij heel licht te korrelen. Zo ziet hij er in eerste instantie uit als een liquid sand wat ik enigszins teleurstellend vond. Tot ik een tweede laag op had gebracht en ook deze de tijd had gegeven om goed te drogen. Natuurlijk zie je dan pas het uiteindelijke effect en dat is heel anders dan dat ik had verwacht. Ik dacht namelijk aan een semi matte finish, dat is waar ik aan denk als ik aan een leer look denk. Maar deze nagellak is meer een mix van een matte lak en een liquid sand. De lak bevat namelijk hele lichte korrels en is verder helemaal mat. Heel gaaf! Het is echt weer even wat anders en zeker met deze kleur geeft het een hele bijzondere finish!

DSC_0981

Conclusie.

Ja, ik vind dit leuk! Ik ben gek op nagellak met een aparte finish en dit is er zo een dus blijer kan je mij niet maken. Daarbij vind ik deze kleur ontzettend gaaf!

En dan de prijs, want ook die is echt te leuk om waar te zijn! Deze Leather Matte nagellak van P2 kost namelijk maar €2,45! Super tof toch?

Heb jij nagellak met een aparte finish? En wat is jouw favoriet?

Liefs

 

11 thoughts on “Review P2 Leather Matte Nailpolish 030 Fashion Star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge