Happy Birthday 1 Jarig Bestaan + Win Actie!

Happy Birthday 1 Jarig Bestaan + Win Actie!

DSC_0992

Happy Birthday to you, Happy birthday to you, happy birthday dear Blogje Happy Birthday toooo yooouuu!

Zoals je misschien nu wel hebt begrepen, is er vandaag iemand ( eigenlijk iets) jarig. De Beautykoffer bestaat vandaag 1 jaar! Jeeeujj!

Het afgelopen jaar is heel raar gegaan en heeft zowel zijn plus als min punten. Wat dit jaar vooral anders maakte is dat ik er een nieuwe hobby bij kreeg, namelijk mijn eigen plekje op het www.

En waar ik begon met een volledige beautyblog, kwam daar al snel een stukje food en health bij. En de afgelopen maanden kan je ook regelmatig artikelen over Me, Myself and I vinden. Ik vind het super leuk om te zien hoe mijn blogje zich heeft ontwikkeld van een simpel beautyblogje naar iets wat echt mijn plekje op het www is geworden.

Zoals je kunt lezen is De Beautykoffer het afgelopen jaar flink gegroeid in onderwerpen, maar ook qua grootte is er heel wat veranderd. Zo ging ik van 0 naar 200 plus op Bloglovin, van 0 naar 200 plus op Twitter, van 0 naar 250 plus op Facebook, van 0 naar 200 plus op Youtube en mijn Instagram nam helemaal een spurt van 0 naar bijna 1100 volgers. Dubbel Jeuj!

Dit zijn natuurlijk niet de grootste sprongen en ik ben mij er absoluut van bewust dat er blogs zijn die zoveel sneller zijn gegroeid, maar als ik dan ga bedenken dat er echt 200 mensen zijn die mij op Bloglovin volgen vind ik dat best veel en word ik daar stiekem een beetje stil van.

DSC_1000

Maargoed, waar er iemand jarig is word er natuurlijk getrakteerd en daarom heb ik een leuk ( dat vind ik in ieder geval zelf) pakket samengesteld met van alles en nog wat op beauty gebied. Ik zal even voor je opnoemen waar het hele pakket uit bestaat!

 

DSC_1001

 • Ciate Feather Set
 • 2 x L’Oreal Nagellak
 • Anatomicals Masker
 • Gouden Plaktattoo’s

DSC_1002

 

 • 2x Treaclemoon mini
 • Golden Rose Magnetic Nagellak
 • 2x Catrice Nagellak
 • The Body Shop Moringa Showergel
 • Andrelon Keratine Repair Mask
 • Anatomicals Oogmasker
 • Eylure nepwimpers
 • Essie Nagelstickers
 • Stendhal EyeShadow Duo

Nou dat is een best pakketje om te winnen toch?

Om kans te maken op dit mega pakket is het volgende nodig:

 • Volg mij op Bloglovin
 • Reageer op dit artikel dat je mee doet en vermeld je Bloglovin naam hier bij

Zorg dat je een geldig emailadres invoert!

En dat is eigenlijk alles:). Is best te doen toch?

Ik zou het super leuk vinden als je mee doet natuurlijk, maar ik wil je vooral bedanken voor het bezoeken van De Beautykoffer. Dankzij bezoekers zoals jij is De Beautykoffer aan het groeien en dat maakt mij blij. Dus super bedankt!

Liefs

p.s. Win actie loopt tot en met 27 maart.

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

69 thoughts on “Happy Birthday 1 Jarig Bestaan + Win Actie!

 1. Je eerste blogverjaardag! Die is zo leuk! Die van mij was afgelopen december. Vond het zo ontzettend mooi om terug te kijken. Ik volg je blog nog niet zo heel erg lang, maar wel met heel veel plezier. Gefeliciteerd, meid!
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #21My Profile

 2. Wauw echt een leuke winactie, ik doe heel graag mee. Er zitten hele leuke dingen in het pakket 😀 Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!♥ Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ en dit artikel geliked!
  Mijn Bloglovin’ heet yasemintanidim

  XOXO Yasemin♥

 3. Gefeliciteerd zeg! Ik vind het altijd zo leuk om de (nu ook weer!) enthousiaste artikeltjes te zien die bloggers over hun blogverjaardag schrijven. 🙂

  Ik doe graag mee aan de winactie en mijn naam op bloglovin is miloupieterse

 4. Gefeliciteerd met de mooie mijlpaal!! En echt onwijs leuk dat je die zo met ons wilt delen met een super leuke actie! Ik doe heel graag mee :-), mijn bloglovin naam is liesvan88

 5. wauw als eerst gefeliciteerd met je blogt, ik sta er regelmatig ook bij steel dat er gewoon een paar klaslokalen vol naar mijn artikelen kijken, 1100 instagrammers is ook enorm veel. Het is eigenlijk heel speciaal dat ze het leuk vinden en elke dag weer terug komen. Ik doe zeker mee! Mijn bloglovin naam is Elise van den Haak
  Elise onlangs geplaatst…Weekly Challenge fiftyMy Profile

 6. Jeeeej, allereerst van harte! Op naar de volgende leuke jaartjes! Echt helemaal leuk dat je dit met de volgers van je blog viert, ik vier natuurlijk het feestje graag mee hoor! 😉 Helemaal fantastisch deze prijs, ik doe dolgraag mee voor een kansje! Ik volg je op twitter, bloglovin en facebook! fijne dag,
  groetjes ilsiee

 7. Hartelijk Gefeliciteerd met deze mijlpaal,de kop is er af.Ik doe graag mee voor dit geweldige beauty-pakket.Wat een leuke actie.

 8. Er staan leuke dingen op je blog! Ik doe graag mee met de wedstrijd.
  Mijn naam op bloglovin is; Annick Buitenhuis
  Xx

 9. Ik vind het altijd super knap als mensen een blog hebben zo lang volhouden. Maar ik heb dan ook de concentratiespanne van een slak en kan me nooit langer dan 3 minuten ergens mee bezig houden. Wat een super tof pakket geef je trouwens weg, ik maag graag een kansje.
  Bloglovin: sandra9454

 10. Gefeliciteerd! Knap bezig. Ik waag heel graag een kansje voor dit prachtpakket. BL: melissavanstipdonkmaas
  Liefs Melissa

 11. Gefeliciteerd en ga zo door!
  Ik doe graag mee, want ik vind dit een geweldig verwenpakket.
  Mijn bloglovinnaam is anita9810
  Fijne dag

 12. Gefeliciteerd met je prachtige eerste jubileum , wat een leuke actie voor je volgers ! Ik loot graag mee, volg en heb gesaved op Bloglovin en like en volg je op FB. Alles onder deze naam…..

 13. Goedemorgen! Allereerst van harte gefeliciteerd! Mijn bloglovin’ naam is Adriana1982 en ik doe gráág mee! 😀

 14. Gefeliciteerd! Ik las net wat oude posts van je terug, wauw wat ben je vooruit gegaan! Echt leuk om die verschillen te zien! echt een onwijs leuk pakket heb je samengesteld! Vooral die tattoos lijken me wel leuk ;). Mijn bloglovin naam is Julialovechocolate.
  Hopelijk blijf je nog vele jaren bloggen!
  Liefs Julia.

 15. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je werkt er hard voor dus dat heb je dan ook zeker weten verdiend! Super tof dat je iets terug wilt doen voor je volgers. Ik volg je op Bloglovin en heet daar Sharon H.

 16. Gefeliciteerd! Hopelijk blog je nog vele jaren door 😀
  Echt superleuk dat je zo’n groot pakket weggeeft! Ik volg je oo Bloglovin onder de naam Vera516.
  X Vera

 17. Van harte gefeliciteerd en dat op al je social media kanalen waar je op actief bent heel veel nieuwe volgers hebt en erbij zult krijgen. Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je blog bl.:chucky1012
  Ook op instagram: chucky1011
  Twitter: @chucky1012
  Fb.: Ilovefashionanmakingpictures Ilfamp

  Xoxo

 18. Gefeliciteerd! Op naar nog vele jare meer!
  Wat een leuk pakketje heb je samengesteld! Ik doe dan ook zeker mee! 🙂 ik volg je op bloglovin en instagram!

  Liefs x

 19. Hoiiii, ik heb me nu maar eens ingeschreven bij Bloglovin ~(onder de naam Thea Hoek) zodat ik je makkelijker kan volgen! Superleuke actie van je. Ik doe graag mee met de loting! Fingers crossed!

 20. Gefeliciteerd, super leuk! Ik zou heel graag mee willen doen. Mij bloglovin naam is Stephanie Slik. Echt een gaaf pakket heb je samengesteld en ik vind het echt heel leuk dat je dat zomaar weggeeft! X

 21. Gefeliciteerd! En wat een super leuke winactie! Beautyproducten zijn echt geweldig. Het is echt een van mijn grootste hobby’s om allerlei soorten producten uit te proberen en jezelf te verzorgen en mooi te laten voelen. Ik kijk al langere tijd regelmatig op je website, sinds een goeie vriendin van mij het me had aanbevolen. Ik heb ook al meerdere vriendinnen aangespoord om je website te gaan lezen, omdat ik het oprecht een hele leuke website vind en dat zeg ik niet vaak. Meestal gaat het me na een tijdje vervelen maar bij jouw site heb ik dat niet. Veel verschillende posts over veel verschillende dingen. Ik zou het heel erg leuk vinden om dit pakket te winnen en ermee te kunnen experimenteren in de hoop dat het musthaves van me worden! Liefs Anna

 22. Gefeliciteerd! Ik wil graag een poging wagen dit pakket te winnen, lijkt me super! Mijn Bloglovin’ naam is Linsey van der Hoeven. Ik blijf in iedere geval nog even in spanning wachten, succes iedereen!

 23. Wauw superleuke winactie! Je blog is awesome ! Misschien een beetje laat maar ik ga toch nog een kansje wagen! Mijn bloglovin naam is : Emma Blablablabla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge