Whatskeburt Februari 2015 * Havermoutpizza & MAC Lipstick*

Whatskeburt Februari 2015 * Havermoutpizza & MAC Lipstick*

 

image

Er is alweer een maandje voorbij! In de maand Februari is er weer genoeg gebeurd en vandaag laat ik je zien wat!

image

 

Ik begon de maand met een heerlijke baddersessie met dit bizarre ding! Dit is de Lord Misrule van Lush.

image

 

En natuurlijk werd er ook deze maand flink wat afgeknuffeld met de katertjes. Ook dat levert de meest maffe selfies op.

image

 

Pupa kwam na een hele lange tijd weer eens op de bank. Helaas hebben we een paar dagen voor deze konijnenselfie ons andere konijntje in moeten laten slapen. En Pupa was er merkbaar verdrietig van, arm moppie.

image

 

Ik maakte weer eens een tonijnsalade en wat was het weer lekker! Moet ik eigenlijk vaker maken.

image

 

Voor Valentijn kwam deze Valentijnscake online. Het was even een werkje maar wel errug lekker!

image

 

En van de overgebleven stukken cake maakte ik deze Bakkersballen, ook super lekker!

DSC_0949

 

Ik heb weer eens geshopt in de DM Drogist! Daarvan kwam al een shoplog online.

image

 

En ik deed mijzelf een nieuwe MAC lipstick cadeau! Dit is Please Me waar binnenkort een review van online komt!

image

 

Van een vriendinnetje leerde ik dat je van havermout de lekkerste knapperige pizzabodem kan maken!

image

 

We hadden een tijdje geleden dit leuke plantje gekocht bij de Ikea. Niet wetende dat hij super vol zou komen te zitten met deze mini citrusvruchten! En ze zijn nog eetbaar ook! Ik heb ze gekonfijt, heel bijzonder!

image

 

Omdat ons lieve konijntje echt een beetje eenzaam was, hebben we een vriendje voor haar gehaald. En wat is het een droppie! Het is een teddy konijntje, dat is een langharige soort dus ik mag lekker in de weer met borstels en schaartjes!

image

 

Om ons nieuwe konijntje rustig te kunnen laten wennen had ik de katjes even in een andere kamer gedaan. Bob was het hier niet mee eens en had de deur stiekem open gemaakt. Dit smoeltje zegt wel genoeg toch? Boefje.

image

 

Maar hij kan ook heel lief zijn! Dit is zijn favoriete houding, raar beest!

image

 

De Prettybox kwam weer binnen. De inhoud vond ik helaas een beetje tegenvallen.De prettybox krijgt weer een nieuwe naam, wat vind jij ervan?

image

Ook maakte ik deze vezelrijke kwarktaart naar het recept van Paul Bosma en Jelmer de Boer. Hij is super lekker ( en je kan hem eten als ontbijt 😀 ) maar omdat hij best wat zuivel bevat is hij voor mij iets minder goed geschikt. Ik ben dan ook al bezig met een versie met wat minder zuivel hihi!

image

En De Beautykoffer bestond op 27 februari 1 jaar! Jeuj! Als traktatie heb ik een flink pakket samengesteld wat je kunt winnen! Doe jij al mee?

En dat was februari alweer! Ik zeg het wel vaker maar jeetje wat ging het weer snel! De aankomende maand hoop ik lekker wat stappen te maken met betrekking tot de Pfeiffer ( binnenkort komt er weer een Personal Update), wil ik mijn cursus Sieraden Maken weer een beetje oppakken en hoop ik te kunnen genieten van het steeds lekker wordende weer, lente kom maar door!

Wat zijn jouw plannen voor maart?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

9 thoughts on “Whatskeburt Februari 2015 * Havermoutpizza & MAC Lipstick*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge