Review Essence The Nudes " Better Lips & Perfect Nails

Review Essence The Nudes ” Better Lips & Perfect Nails

DSC_0950

Dat we een nude periode doorgaan moge nu wel duidelijk zijn. Overal waar je kijkt zie je nude beauty producten opduiken. En hoewel men beweert dat nude iedereen wel staat, vind ik persoonlijk dat je goed moet opletten wat bij jou huidskleur/ toon past. Zo kan ik echt geen super lichte lippenstift hebben aangezien ik daardoor op Casper het Spookje ga lijken. Geef mij ook geen nude lipkleur met gele ondertoon  want ook daarbij kan ik mij zo aanmelden voor The Walking Dead. Gelukkig heeft Essence hier goed op gelet en zijn ze met een lijn gekomen waar er voor iedereen wel een perfecte nude te vinden is. Vandaag heb ik dan ook een aantal hele mooie en budget vriendelijke nudejes ( zelf verzonnen woord, leuk he) voor je!

DSC_0954

Ik begin even met de lipsticks want sinds ik deze schatjes in huis heb, ligt zelfs mijn geliefde Viva La Glam van Mac in een laatje te verstoffen! Ik heb twee lipsticks meegenomen, niet omdat ik er niet meer mocht van mijzelf maar om wat ik net al even heb beschreven hierboven, de rest van de kleuren waren niet heel erg flaterend voor mij. Maar deze twee daar in tegen!

 DSC_0988

Essence The Nude Lipstick – 03 Come Naturally

Ik vond deze kleur heel gaaf en stiekem ook een beetje bijzonder. Buiten een flinke rode kleur ga ik namelijk niet zo buiten mijn boekje met lipsticks en deze kleur bevat een kleine paarsige gloed waar ik eerst even aan moest wennen maar na de nodige complimentjes is dit echt mijn favoriete lipstick van het moment!

DSC_0960 kopie

Essence The Nude Lipstick- 05 Cool Nude

Deze nude is wat minder bijzonder maar daardoor zeker niet minder mooi. Ook deze nude is een wat donkerdere en daarom vind ik dit echt een ” My Lips But Better” lipstick. De kleur komt namelijk redelijk overeen met mijn eigen kleur maar maakt mijn lippen net wat mooier.

DSC_0960 DSC_0961

Beide lipsticks zijn ontzettend romig en daardoor heel makkelijk om aan te brengen. Het voordeel van romige lipsticks is dat ze de velletjes minder laten zien dan een matte. Het nadeel is dat ze niet super lang blijven zitten. Ik werk de lipsticks na ongeveer drie uurtjes of na wat eten even bij.

DSC_0956

Dan over naar de nagellakjes, ook hierbij heb ik voor een tweetal gekozen omdat ik de rest niet zo geschikt vond voor mijzelf.

DSC_0967

Essence The Nude Nailpolish – 02 I Nude It

Deze kleur is een typisch nude kleurtje met een extraatje. De kleur is prachtig en dekt na twee laagjes wat vrij uitzonderlijk is voor zo’n lichte kleur. Het extraatje is het kleine parelmoer glansje wat zorgt voor net een beetje extra’s!

DSC_0967

Essence The Nude Nailpolish- 08 Crunchy Cake

Hoewel ik naam echt niet snap, ben ik wel heel erg blij met deze nagellak. De kleur is een beetje te beschrijven als een grijs/bruine kleur met een hele lichte paarse teint erdoorheen. Ik vind het zelf erg chique!

DSC_0958

De nagellakjes van deze lijn hebben mij echt positief verrast. Zij blijven lang en mooi zitten en zijn beide bijzonder zonder te opvallend te zijn, nice!

Conclusie.

Ik word heel blij van zulke lijnen. Ik houd erg van de nude trend omdat het gewoon bij allerlei gelegenheden past en zeker met deze mooie producten! Good job Essence!

De Essence producten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De lipsticks kosten €2,39 en de lakjes zijn te koop voor maar €1,89!

Wat vind jij van de Nude trend?

Liefs

 

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

12 thoughts on “Review Essence The Nudes ” Better Lips & Perfect Nails

  1. Klopt. Ik heb de Nude van Catrice en die staat mij dus helaas helemaal niet. Vraag me niet waarom, maar het is inderdaad zo. Zodra er een roze tint in komt is het goed voor mij. Dus ik ga eens even naar die nummer 5 Cool Nude kijken straks. Ben benieuwd!
    Marion onlangs geplaatst…Therapie: VooruitgangMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge