Leuk Nieuwtje: Insider voor VeraCamilla!!! #Provocalips

Leuk Nieuwtje: Insider voor VeraCamilla!!! #Provocalips

provo-640x360

Een aantal weekjes geleden zag ik op de blog van Vera Camilla een leuk oproepje staan. Zij zocht namelijk Insiders voor haar Beautyblog Vera Camilla. Dit leek mij zo tof om te doen dat ik mij heb ingeschreven en afgelopen vrijdag kreeg ik een mailtje…

Ik ben een van de gelukkige dames die Insider is geworden! Als Insider krijg je producten opgestuurd die je op bepaalde manieren uit moet ( mag) gaan testen, super leuk! Ik mag dus binnenkort een tweetal Provocalips producten testen! Dit zijn lipproducten die beloven tot 16 uur lang te blijven zitten. Ik ben zo benieuwd! Van de testen die ik deze producten zal laten ondergaan kan je het resultaat binnenkort op mijn Social Media accounts verwachten. So Stay Tuned!

Ik vind het zo gaaf dat ik ben uitgekozen en ik heb super veel zin om met Vera en alle andere Insiders samen te gaan werken om deze Provocaties uit te testen!

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

 

7 thoughts on “Leuk Nieuwtje: Insider voor VeraCamilla!!! #Provocalips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge